Quiz Digital: Andra

Publicat pe

Andra se numără printre cele mai active vedete din social media, așa că am fost curioși să aflăm care sunt aplicațiile ei preferate, ce filtre folosește pentru editarea fotografiilor și cât a rezistat cel mai mult fără telefonul mobil. Descoperă totul în chestionarul de mai jos.

Aplicația ta preferata:  – WhatsApp; Instagram, iMusic. Pe acestea le folosesc cel mai des.

Emoticonul preferat:  –  😘(Pupic) 😍 (Ochii inimă) ❤️ (Inima)

Filtrul preferat:  – Cred că depinde. Nu știu ce folosesc cel mai des. Clarendon, Juno. Dar depinde de luminozitatea fotografiei.

Gadgetul preferat:  – Smartphone. Nu folosesc nimic mai des!

Ce conturi de Instagram urmărești? – Fanii mei, prieteni, artiști din afară: Jessie J (@isthatjessiej), Ariane Grande (@arianagrande), Rihanna (@badgalriri).

La ce te uiți prima dată pe telefon dimineața?  – Ceasul. Mă uit să văd ora și revin mai târziu să arunc o privire în newsfeeds.

Cât ai rezistat cel mai mult fără telefon? – Rezist chiar zile în șir, nu mi-e greu. Sigur, de când sunt mamă, nu îmi permit să îl închid: poate oricând să mă sune cu o urgență bona sau cineva de la grădiniță. Dacă sunt cu familia însă, nu are ce urgență să apară. În vacanță, de exemplu, uit de telefon. Oricum îl ține Cătălin aproape pe al lui și, dacă avem nevoie, putem să facem o poză sau să sunam la 112. (râde).

Ce fotografie ai pe homescreen?  – Am două telefoane: la unul am pe homescreen o poză cu mine și Cătălin, una din pozele mele preferate, iar pe celălalt o poza cu Eva și David.

Sursă foto: PR

Citește și:

Andra are un om important în viața ei. Află cine o ajută!

Andra și Cătălin Măruță – La fel de îndrăgostiți ca în ziua nunții lor

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter