Ela Crăciun și-a sărbătorit fetița cu o petrecere cu zâne și pesonaje de desene animate

Publicat pe

Ela Crăciun și-a sărbătorit fiica organizând, la grădiniță, o petrecere de neuitat. Alessia a împlinit cinci ani și a avut parte de o aniversare specială, cu voie bună, alături de prietenii săi de aceeași vârstă și de personajele de desene animate preferate.

Ela Crăciun și-a sărbătorit fetița cu o petrecere cu zâne și pesonaje de desene animateEla Crăciun și-a sărbătorit fetița cu o petrecere cu zâne și pesonaje de desene animate

Gazda petrecerii a fost unul din personajele sale de suflet, Belle din pelicula Frumoasa și Bestia, iar, printre cadourile primite, s-au numărat jucării, hainuțe și accesorii inspirate de poveștile sale favorite.

Alessia a primit, spre exemplu, din partea mamei sale, un set complet cu Elena din Avalor, ce conține o rochie, pantofi, bijuterii și coroană, identice cu cele purtate de îndrăgitul personaj de desene animate. Apoi, a primit un cățeluș roz, de jucărie, din setul inspirat de serialul Patrula cățelușilor, unul din cele mai îndrăgite de copiii din noua generație. Nu în ultimul rând, tortul a fost unul cu totul special, colorat și accesorizat cu figurine din clasicul film de desene animate, Bambi.

Alessia a avut parte de o petrecere foarte frumoasă. S-a jucat alături de colegii săi de la grădiniță, au cântat, au dansat împreună și s-au bucurat de prezența lui Belle din Frumoasa și bestia, care a fost o gazdă minunată. Petrecerea de ieri a fost doar încălzirea pentru ce va urma. Sâmbătă vom continua distracția la un loc de joacă pentru copii, unde ii va avea aproape pe toți prietenii săi', declară Ela Crăciun. Cu ocazia aniversării fiicei sale, Ela i-a dedicat acesteia, pe blogul ei, un text emoționant:

Aș vrea, ca atunci când te vei face mare, să poți citi această scrisoare și să te recunoști în acea femeie puternică și frumoasă  de care eu voi fi atât de mândră. Dar până acolo este o călătorie. O facem împreună de cinci ani și am învățat deja atât de multe alături de tine. Am învățat să fiu curajoasă, pentru că tu m-ai provocat să iau decizii pentru tine. Am învățat să fiu responsabilă, pentru că fragilitatea ta m-a îndemnat să mă gândesc mereu cu un pas înaintea deciziilor mele. Am învățat să fiu generoasă cu voi pentru că dragostea unui părinte are valoare doar atunci când o poți împărtății cu copii tăi', a scris Ela pe blogul personal.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter