Lady Gaga a atras toate privirile în cadrul show-ului Super Bowl

Publicat pe

Lady Gaga a atras toate privirile în cadrul showului Super Bowl printr-o performanță de excepție, aceasta revenind la look-ul și piesele care au făcut-o celebră.

 

Pentru acest show cântăreața s-a pregătit timp de câteva luni, iar decorul a fost impresionant.

 

Lady Gaga a atras toate privirile în cadrul show-ului Super BowlLady Gaga a atras toate privirile în cadrul show-ului Super Bowl

Show-ul a început cu artista la înălțime, aceasta zburând deasupra stadionului în timpul primei piese, fiind susținută de o centură specială.

 

Superstarul pop a  interpretat un mix de single-uri precum „Just Dance”, „Bad Romance” și „Born This Way”,  dar și „Million Reasons' de pe albumul ei cel mai recent, „Joanne”. De-a lungul  celor  13 minute pline de energie, Lady Gaga ne-a arătat încă o dată ce voce minunată are.

 

Concertul s-a încheiat cu un foc de artificii masiv. Gaga a aruncat apoi microfonul la pământ și a sărit de pe o platformă în timp ce a prins o minge de fotbal.

 

„Eu cred în spiritul egalității și spiritul acestei țări ca fiind unul de dragoste, compasiune și bunătate. Performanța mea va susține aceste filozofii. ”  a declarat artista joi în cadrul unei conferințe de presă. De asemenea, Gaga a spus că performanța este dedicată fanilor ei.

 

Lady Gaga a pregătit acest spectacol timp de luni de zile,  iar costurile de producție sunt estimate în jurul sumei de 10 milioane de dolari. Concertul sau a început imediat după reclama marelui brand Tiffany.

 

Bianca Ion

Foto: Facebook Lady Gaga

 

Citește și:

Lady Gaga a dezvăluit că suferă de sindromul stres posttraumatic

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter