Iulia Vântur a defilat pe catwalk în India. Cât de sexy a fost într-o rochie scurtă!

Publicat pe

Iulia Vântur a avut parte de una dintre cele mai frumoase şi stylish experienţe, după cum a scris pe contul său de Instagram, defillând ca model în cadrul unei prezentări de modă din oraşul indian Mumbai.

 

Invitată la un festival de modă, vedeta noastră  a avut o apariţie extrem de sexy, ea purtând o rochie scurtă, cu inserţii strălucitoare, care i-a pus în evidenţă picioarele lungi şi silueta perfectă.

 

Fanii s-au grăbit să o felicite pentru această experienţă, mărturisindu-i că are şanse să ajungă „cea mai mare vedetă din India'.

 

 

Românca se simte din ce în ce mai bine în India, ţară în care şi-a găsit dragostea şi unde încearca să-şi contruiască o carieră în showbiz.

 

Participarea sa la defilarea de modă vine după ce a fost extrem de mediatizată recent pentru lansarea unei piese,' Every Night And Day', alături de solistul Himesh Reshammiya. Posturile de televiziune s-au grăbit să o invite în diferite emisiuni, lăudându-i prestaţia.

 

Florentina Liutic, Foto: Instagram

 

Citeste si:

 

Iulia Vantur a cucerit India definitiv! Presa si publicul indian sunt in extaz

 

Iulia Vantur – Despre dragoste pe doua continente

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter