Fotografia cu Prințesa Diana care a fost dezvăluită după 20 de ani. Cum apărea pe coperta unei reviste chiar înainte să moară

Publicat pe

În curând se împlinesc 20 de ani de când Prințesa Diana a murit, iar fiii săi, Harry și William, au vorbit deschis în acest an despre durerea pe care au trăit-o după ce ea a murit în accidentul de mașină.

Prințesa Diana a rămas și va rămână una dintre cele mai comentate, controversate și chiar apreciate femei din familia regală. Aceasta a uimit prin eleganța și frumusețea sa, iar la acea vreme revistele se îngheuiau să o aibă pe aceasta pe copertă.

Citește și: Ei se iubesc cu foc pe Instagram! Cine sunt cuplurile care își declară iubirea pe rețelele de socializare!

Vedete la The Millennial Aristo Party by Ana Morodan. Cum s-au îmbrăcat într-o seară de neuitat!

În urmă cu 20 de ani, chiar înainte să își piardă viața în accidentul rutier, revista Hello pregătise o copertă cu Prințesa Diana pe care nu a mai publicat-o niciodată. Diana apărea pe în costum de baie, în timp ce se bucura de o vacanță la malul Mării Mediterane.

Dar pentru că accidentul a avut loc chiar înainte ca revista să iasă pe piață, Hello au păstrat-o pe prințesă pe copertă, însă au înlocuit-o cu una alb negru, ca semn de doliu în numele acesteia.

Alexandra Popescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter