Secretele părului strălucitor al lui Kim Kardashian - la ce trucuri apelează vedeta

Publicat pe

Chiar dacă mulți au criticat-o pe Kim Kardashian pentru faptul că are celulită, nimeni nu o poate critica pentru părul său care este strălucitor de fiecare dată.

Atunci când vine vorba de styling, Kim are grijă ca totul să fie perfect, de la machiaj la coafură și nu numai. Mulți se întreabă care este secretul ei atunci când vine vorba de strălucirea părului, așa că hairstyle-iștii Jen Atkin și Justin Marjan au dezvăluit pentru Marie Claire la ce trucuri apelează vedeta.

  1. Masca de păr – un păr sănătos=un păr strălucitor. „În timp ce multe staruri, cum este Kim Kardashian, trebuie să se coafeze și să se macheeze zile în șir, ele își aplică în zilele libere mască de păr pentru a-l hidrata', a explicat Atkin. Poate părea destul de greu, însă piața produselor de înfrumusețare de astăzi este foarte variată. Înainte să adormiți, aplicați un pre-șampon sau utilizați-l în duș în locul balsamului de păr. Kim Kardashian folosește Carol’s Daughter Monoi Hair Mask, care ste bogată în acizi grași esențiali și antioxidanți care fortifică părul deteriorat, tratat chimic.
  2. Styling termic controlat – Dacă instrumentele sunt prea fierbinți, acestea pot pârli și, ulterior, mătui părul. „Când îl coafez, folosesc mereu instrumente care nu deteriorează părul', a spus Marjan. „Plăcile GHD sunt optimizate la 365 de grade, temperatura ideală care nu va deschide cuticulele sau să cauzeze decolorarea.'
  3. Dormitul pe o pernă de mătase – Multe țesături, ca bumbacul și polyesterul, absorb umiditatea și pot cauza frecarea și pot fi abrazive pentru păr. Mătasea va ajuta la menținerea naturală a părului.
  4. Protejarea și finisarea părului cu uleiuri – Unele uleiuri pot dubla protecția termică atunci când folosești instrumente fierbinți.
  5. Folosește un tricou pentru a usca părul – „După duș, în loc să îți usuci părul cu un prosop, stoarce-l de umezeală cu un tricou de bumbac pentru a nu afecta stratul de cuticulă al părului.'
  6. Suplimente pentru păr – Puteți lua suplimente cum ar fi complexul de vitamine B pentru a ajuta la refacerea strălucirii din inetrior.
  7. Olaplex – Dacă îți vopsești părul, trebuie să folosești Olaplex cu agent de lifting pentru a repara structura părului la nivel molecular. Poți face și ca Kim Kardashian care și-l pune în cap înainte de a merge la somn ca tratament peste noapte,

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter