Crina Abrudan a făcut nunta în weekend. Cum a arătat rochia de mireasă

Publicat pe

După o relatie de aproape 10 ani cu fotbalistul Gabi Popescu, Crina Abrudan a îmbrăcat rochia de mireasă în acest weekend.

 

Crina Abrudan şi Gabi Popescu au făcut cununia civilă săptămâna trecută, pentru ca după doar 2 zile, cei doi să organizeze şi nunta.

 

Fosta prezentatoare Antena 1 a radiat de feicire, ea arătând superb într-o rochie de mireasă pe care a făcut-o în Israel şi care a purtat semnătura designerului Galia Lavah.

 

Vezi si:

24 de intrebari cu Victor Slav – De ce se teme cel mai tare vedeta

 

Rochia tip sirenă i-a pus în evidenţă corpul, creaţia având un decolteu generos şi fiind accesorizată cu un voal lung. Crina şi-a lăsat părul desfăcut, preferând o coafură cu bucle lejere şi o coroniţă delicată, iar buchetul de mireasă ales a fost făcut din flori albe.

 

Crina Abrudan şi Gabi Popescu au fost cununaţi de antrenorul Cosmin Olăroiu şi de soţia acestuia, Luminiţa, petrecerea fiind organizată într-un restaurant din centrul Bucureştiului la care au participat aproximativ 100 de invitaţi.

 

Crina a dansat toată noaptea, iar printre invitaţii care au întreţinut atmosfera s-a aflat şi Loredana.

 

Crina Abrudan a făcut nunta în weekend. Cum a arătat rochia de mireasăCrina Abrudan a făcut nunta în weekend. Cum a arătat rochia de mireasă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter