Crina Abrudan s-a căsătorit. Primele fotografii de la Starea Civilă

Publicat pe

După o relaţie de aproape 10 ani, Crina Abrudan s-a căsătorit civil cu fotbalistul Gabi Popescu, urmând ca în curând să aibă loc şi nunta.

 

„Da' este mesajul care însoţeşte fotografiile de pe Instagram pe care Crina le-a dezvăluit din această zi atât de specială pentru ea.

 

Crina a fost extrem de emoţionată şi de fericită, ea arătând perfect într-o rochie scurtă, roz, cu fundă supradimensionată în talie, semnată Marie Ollie, pe care a accesorizat-o cu un buchet de bujori albi şi roz. Partenerul său a fost extrem de elegant într-un costum gri, în carouri, purtat cu o cămaşa descheiată la gât.

 

Vezi si:

Ei se iubesc cu foc pe Instagram. Cine sunt cuplurile care isi declara iubirea pe retele de socializare

 

Naşii celor doi sunt antrenorul Cosmin Olăroiu şi soţia lui, Luminiţa.

 

Crina Abruda a dat şi primele declaraţii după ce s-a căsătorit civil la Primăria Sectorului 3, ceremonie condusă de primarul general al capitalei, Gabriela Firea.

 

„„Nu a plâns nimeni. Nu mă felicitaţi pentru că nu sunt însărcinată, habar nu am de unde zvonurile. Părinţi noştri sunt în spatele meu.  Petrecem poimâine, Acum mergem doar la o masă în familie şi cu naşii, iar de petrecum petrecem sâmbătă', a declarat Crina Abrudan pentru Antena Stars.

 

Crina Abrudan s-a căsătorit. Primele fotografii de la Starea CivilăCrina Abrudan s-a căsătorit. Primele fotografii de la Starea Civilă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter