Alina Eremia şi Vunk au lansat „Îmbrăcaţi sau goi”, melodia zilelor de vară şi a vacanţelor la mare

Publicat pe

După imnul „Ne facem auziți”, din 2014, Alina Eremia şi trupa VUNK s-au reîntâlnit pentru a lansa piesa Îmbrăcaţi sau goi'!

 

Compusă de VUNK, melodia va fi, în mod cert, hit-ul verii. Realizat într-o atmosferă retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumuseţea anilor 50. Protagoniştii, Alina Eremia şi băietii de la VUNK, au filmat într-o zi canicularaăde vara, la peste 35 de grade, timp de 14 ore.

 

Alina Eremia a schimbat 4 ţinute pentru a intra în pielea personajului, o femeie iconică a anilor 50. Eu zic că „Îmbrăcaţi sau goi” este melodia aceea cu care să îţi începi o zi de vara sau să o asculţi în drum spre mare, când te gândeşti cum să îţi arunci hainele pe şezlong şi să alergi în mare. Videoclipul l-aş descrie aşa: pop-art, animat, retro, gaşcă de prieteni cum se purta în anii 50, culoare. Îi mulţumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv şi pentru că reuşeşte, de fiecare dată, să surprindă ceea ce mi-am dorit.'  Cât despre colaborarea cu VUNK, artista mărturiseşte că:  'Am ştiut că va ieşi un hit când m-am îndreptat către Cornel pentru un featuring. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers în studio şi mi-am pus amprenta.'

 

Vezi si:

La masa cu vedetele. Ce mananca femeile frumoase si celebre in aceasta vara

Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, a compus piesa cu cineva anume în gând: Am scris piesa asta cu gândul de a o cânta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginându-mi ce fel de persoană este ea, sperând să se regăsească şi în mesaj, dar şi în cuvintele care îl povestesc. Cred că nu a fost o coincidenţă că ea a ascultat prima dată piesa la studio, la înregistrări, chiar într-o zi de marţi, aşa cum este şi versul cheie „ne întoarcem într-o marţi!”

 

Îmbrăcaţi sau goi' este a doua colaborare a Alinei Eremia, artist Media Pro & Universal Music Romania, cu trupa VUNK, artişti Roton. Single-ul este deja pe cel mai nou album Vunk, Extrovertit, lansat pe 25 mai,  si se va afla  si pe albumul solo pe care Alina Eremia îl va lansa în această toamna.

 

 

Alina Eremia şi Vunk au lansat „Îmbrăcaţi sau goi', melodia zilelor de vară şi a vacanţelor la mareAlina Eremia şi Vunk au lansat „Îmbrăcaţi sau goi', melodia zilelor de vară şi a vacanţelor la mare

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter