Fotografii de colecţie – Andreea Esca şi Alexandre Eram acasă la ei acum 17 ani

Publicat pe

În urmă cu 17 ani, Andreea Esca şi Alexandre Eram realizau pentru Viva! primul lor pictorial împreună, cei doi deschizându-ne uşa noii lor case. Între timp, cei doi au devenit părinţii a doi copii, Alessia şi Aris, şi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

 

Pe atunci, cei doi tocmai se mutaseră într-un apartament dintr-o casă veche, pentru că Andreea ura blocurile. „Bunica avea o casă superbă, cu grădină, unde mi-am petrecut copilăria. Din păcate, a fost demolată. A fost un eveniment care ne-a marcat toată viaţa. Mi-am promis mie însămi că eu o să stau într-o casă-casă, nu la bloc”.

 

Alexandre stătea cu chiria şi voia să cumpere o casă, astfel încât cei doi şi-au împlinit visul. Alexandre a fost cel care a ales atunci şi culorile noii case: alb şi argintiu, aşa încât rezultatul a fost o casă veche cu un interior modern.

 

Andreea a ales mobila, aducând pete de culoare în fiecare cameră. Totul a fost completat cu tablouri, fotografii şi obiecte aduse din toate colţurile lumii.

 

„În viaţă sunt două lucruri care trebuie să-ţi facă plăcere: casa şi profesia, pentru că între ele două îţi împarţi practic timpul. Daca reusesti sa te simti bine in aceste doua locuri, e ok.', spunea Andreea.

 

Pentru ea, obiectul preferat era, cum altfel, televizorul, iar pentru Alexandre, un tablou de arta moderna semnat Dragos Filip.

 

Andreea povestea amuzata ca pentru ea bucataria este „o raritate”, dar cu toate acestea ea era cea care pregatea masa de pranz. Serile si le petreceau in oras cu prietenii, iar in weeken-uri plecau din Bucuresti, de obicei, la Sinaia, la matusa Andreei.

 

FOTO: Gary Swann

 

Fotografii de colecţie – Andreea Esca şi Alexandre Eram acasă la ei acum 17 aniFotografii de colecţie – Andreea Esca şi Alexandre Eram acasă la ei acum 17 ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter