(P) Răsfăț la malul mării, în stațiunea Nisipurile de Aur

Publicat pe

Staţiunea Nisipurile de Aur este una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă de pe litoralul bulgresc, aleasă de mii de turiști români în fiecare an, care se bucură de distanţa foarte mică de ţară, oferte promiţătoare, plajele superbe, curate şi marea liniştită, plus o abundenţă de peisaje uimitoare, izvoare minerale şi alte atracţii interesante şi o atmosferă de neuitat.

 

viva.Nisipurile de Aur

 

Plaje distinse cu Blue Flag

 

Nisipurile de Aur, situată la 19 km de oraşul Varna, este cea mai mare staţiune de pe coasta de nord a Mării Negre. Zona este renumită pentru cel mai fin nisip de pe coasta Mării Negre şi în plus staţiunea abundă în vegetaţie luxuriantă, cu arbuşti şi copaci care te vor face să te simţi ca într-un parc uriaş.

 

Plajele staţiunii au fost distinse cu „Steagul Albastru', pentru că sunt păstrate curate, aşa că familiile cu copii aleg această regiune fără nicio grijă. Vei găsi aici sute de hoteluri pentru toate gusturile şi buzunarele, dintre care foarte multe sunt situate splendid în mijlocul pădurilor cu frunze dese.

 

Legende cu pirați

 

Numele staţiunii provine dintr-o legendă veche care spune că nişte piraţi au îngropat o comoară imensă ce conţinea aur pe coasta din nordul oraşului Varna, însă pământul s-a răzbunat pe aceştia şi a transformat aurul în nisipul minunat de care te poţi bucura şi astăzi.

 

Plajele lungi, cu nisipul fin, scăldate de ape de cristal, sunt încadrate de peisaje naturale uluitoare, cu dealuri bogat împădurite şi numeroase izvoare de ape minerale pe care trebuie să le descoperi în această vacanţă. Staţiunea dispune de condiţii minunate pentru recreere, divertisment, sport şi tratament balnear şi este un adevărat paradis pentru copii şi o vacanţă relaxantă pentru părinţi.

 

De Geanina Ichim

 

Curse turistice cu autocarul Litoral Bulgaria. Bilete incepand de la 12,50 euro (fara tva) pe sens. In premiera, acum poti achita calatoria si prin SMS la numarul 7470. Detalii pe www.mementobus.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter