Francezii îl vor pe Barack Obama președinte! Au început deja demersurile

Publicat pe

Barack Obama este cu siguranța unul dintre cei mai iubiți foști președinți de stat. De aceea, francezii sunt cei care și-l doresc pe fostul președinte al SUA la conducerea țării.

Potrivit Mediafax, peste 40.000 de persoane au semnat o petiție în încercarea de a-l convinge pe Obama să candideze la președinția Franței.

Chiar dacă acest lucru este imposibil, campania neoficială a fost susținută masiv, francezii răspândind postere prin tot Parisul. Până la finalul lunii martie, organizatorii așteaptă să strângă peste 1 milion de semnături.

„Francezii sunt pregătiţi să facă schimbări radicale, este bine pentru că avem idei radicale să le propunem', spun organizatorii. Aceștia consideră că Barack Obama este cel mai potrivit din toată lumea pentru meseria de președinte de stat, potrivit CV-ului acestuia.

Marine Le Pen este câștigătoarea în sondaje a primului scrutin electoral pentru președinția Franței, iar acuzațiile de fraudă aduse acesteia i-a supărat pe cetățenii francezi și speră ca ea să piardă în al doilea scrutin în fața rivalului său Emmanuel Macron.

Alexandra Popescu

Foto: Mediafax, Hepta

Citește și:

Michelle şi Barack Obama îşi vor scrie memoriile. Suma fabuloasă pe care o va obţine cel mai cool cuplu de la Casa Albă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter