Michelle şi Barack Obama îşi vor scrie memoriile. Suma fabuloasă pe care o va obţine cel mai cool cuplu de la Casa Albă

Publicat pe

După ce au petrecut 8 ani la Casa Alba, Michelle şi Barack Obama vor începe să-şi scrie memoriile, iar mariile edituri au fost dispuse să plătească sume fabuloase pentru a obţine exclusivitatea.

 

Fostul cuplu de la Casa Albă a fost unul dintre cele mai îndrăgite şi cool, motiv pentru care interesul pentru poveştile pe care le au de spus este atât de mare.

 

Ziarul Financial Times a dezvăluit că Michelle şi Barack au încheiat un contract record cu editura Penguin Random House, urmând să scrie fiecare câte o carte.

 

Pentru a-şi asigura drepturile asupra celor doua cărţi, editura a fost dispusă să plătească suma de 65 de milioane de dolari, un contract record, ţinând cont de faptul că foştii preşedinţi americani George Bush şi Bill Clinton au primit 10 milioane, respectiv 15 milioane de dolari pentru memoriile lor.

 

Barack Obama a mai publicat până acum cărţile „Dreams from My Father” (1995) și „The Audacity of Hope” (2006), fiecare volum vânzându-se în America în peste 3 milioane de exemplare, dar şi un volum pentru copii, „Of Thee I Sing: A Letter to My Daughters”, carte care a apărut în 2010.

 

Barack Obama a reuşit să obţină şi două Premmy Grammy pentru versiunile audio ale cărţilor lui, citite de el însuşi.

 

Foto: Hepta

 

Citeste si:

Michelle si Barack Obama se iubesc ca in prima zi

 

Michelle şi Barack Obama îşi vor scrie memoriile. Suma fabuloasă pe care o va obţine cel mai cool cuplu de la Casa AlbăMichelle şi Barack Obama îşi vor scrie memoriile. Suma fabuloasă pe care o va obţine cel mai cool cuplu de la Casa Albă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter