Fratele lui Kim Cattrall a murit! Fusese dat dispărut

Publicat pe

Fratele lui Kim Cattrall a murit! Fusese dat dispărut! Actriţa din serialul „Totul despre sex” trăieşte o mare dramă. Fratele său care fusese dat dispărut de câteva zile a decedat. Poliţia a fost alertată însă nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Vedeta a scris un mesaj emoţionant pe una dintre reţelele de socializare.

Christopher Cattrall, în vârstă de 55 de ani, a dispărut din locuinţa sa din Alberta, Canada, încă de marţi.  Kim Cattrall a publicat un apel pe reţelele de socializare pentru găsirea lui.  Cheile, telefonul şi portofelul fratelui său au fost găsite pe masă, uşa casei era descuiată şi cei şapte câini au fost lăsaţi nesupravegheaţi, a spus ea.

„Nu-i stă în fire lui Chris… Ajutaţi-ne să-l aducem în siguranţă acasă”, le-a cerut ea fanilor săi.

Duminică, actriţa a anunţat pe Twitter că fratele său a murit.

„Cu mare durere eu şi familia mea anunţăm decesul neaşteptat al fratelui şi fiului nostru, Chris Cattrall”. În mesaj ea a cerut sprijin şi respectarea intimităţii familiei. Alături, ea a încărcat şi o fotografie alături de fratele său.

Un purtător de cuvânt al Royal Canadian Mounted Police a precizat că nu există motive cu privire la o moarte suspectă.

 

Foto: Twitter

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter