Kylie Jenner a născut în mare secret! Primele imagini cu fetița

Publicat pe

Kylie Jenner a născut în mare secret o fetiță perfect sănătoasă. Cea mai mică dintre surorile Kardashian, în vârstă de 20 de ani, și-a ținut sarcina secretă.

Diva de la Hollywood a adus pe lume primul ei copil pe 1 februarie. Deși în presă apăruseră multe speculații despre sarcina ei, Kylie Jenner nu a confirmat niciodată că este însărcinată. Surpriza a fost una mare pentru toată lumea.

Vestea cea mare a fost data chiar de vedetă pe una dintre rețelele de socializare. Bucuria este imensă în familia lor. „Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculații. Înțeleg că sunteți obișnuiți să fiți alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Știam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieții mele în cel mai pozitiv, sănătos și fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Știam că bebelușul va simți fiecare stres și emoție așa că am făcut asta pentru viața și fericirea noastră', le-a transmis Kylie Jenner fanilor ei.

Kylie Jenner a născut

Kylie Jenner a născut

Travis Scott este cel mai fericit tătic și a fost tot timpul alături de iubita lui în această perioadă. „Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă și o experiență care îți schimbă viața și o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii și familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa și sănătoasa mea fetiță a venit pe lume pe 1 februarie și abia așteptam să împărtășesc această veste. Nu am crezut că pot simți o asemenea iubire și fericire. Vă mulțumesc pentru înțelegere, a mai spus proaspăta mămică.

Kylie Jenner și iubitul ei, Travis Scott, au făcut un  video absolut emoționant prin care arată tot ce s-a petrecut în viața lor în ultimele 9 luni. Filmarea este un fel de scrisoare video pentru micuța lor. În tot acest timp, Kylie Jenner a mers la controale pentru sarcină și a fost tot timpul în sânul familiei, chiar dacă nu apărea în poze.

Kylie Jenner a născut în mare secret! Primele imagini cu fetițaKylie Jenner a născut în mare secret! Primele imagini cu fetița

FOTO: Instagram

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter