Gabriel Cotabiță, declarație de dragoste emoționantă pentru Alina, soția sa: „Spun cu siguranță că mă iubește pentru că...”

Publicat pe

La doi ani de când Gabriel Cotabiță intra în comă și nimeni îi mai dădea vreo șansă, artistul este mai fericit ca niciodată și nu a uitat să se distreze și să se bucure de fiecare moment din viața sa la intensitate maximă.

Dacă în luna mai a anului 2015, timp de 69 de zile, Gabriel Cotabiță a fost în comă după ce a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se afla într-o sală de sport, în luna iunie, în 2017, acesta zâmbește, glumește și îi face cele mai frumoase declarații de dragoste soției sale, Alina.

A cerut-o de soție imediat cum și-a revenit din comă, iar în septembrie, anul trecut, cei doi s-au căsătorit religios. Faptul că Alina i-a fost alături zi și noapte în momentele în care nimeni nu mai credea că artistul mai are vreo șansă, l-a impresionat mult pe Cotabiță. L-am întrebat ce apreciază cel mai mult la o femeie, iar răspunsul său m-a emoționat foarte tare.

„Eu la ora actuală sunt nevoit sa apreciez doar femeia cu care sunt, pentru că așa mi se pare corect și firesc. Este deșteaptă, este frumoasă, are inițiatăvă, știe să lucreze cu calculatorul „as a wizard' și mă iubește. Este singura persoană despre care pot să spun cu siguranță că mă iubește pentru că ea a dovedit iubirea față de mine în momentele în care nimeni nu ar fi crezut că este capabilă de așa ceva și când nu se credea că mai există vreo șansă', a mărturisit Gabriel Cotabiță.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în weekend. A avut naşi celebri

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva