Andreea Bănică – „Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia”

Publicat pe

Andreea Bănică este astăzi o mămică fericita, vedeta având doi copii minunaţi cărora vrea să le acorde cât mai mult timp posibil, deşi profesia ei o obligă să călătorească mult.

 

Artista a dezvăluit acum cât de greu i-a fost când a devenit mamă pentru prima dată şi a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Sofia. Deşi alături de ea erau Lucian şi părinţii acestuia, Andreea şi-ar fi dorit să se poată baza şi pe părinţii ei, care, din păcate, au murit când ea era doar un copil.

 

„Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc.

 

Țin minte că, pe când Sofia avea trei luni de zile și era cu bunicii la mare, m-au sunat să îmi spună că Sofia a răcit la plămâni. În momentul acela mi-am smult cheia din cuier, am luat papucii și am fugit de îndată la Eforie. Am condus o oră și jumătate. M-a oprit și poliția. Plângeam pentru că m-am simțit vinovată că nu eram alături de ea', a declarat Andreea Bănică în cadrul evenimentului „Super Mame cu Super Puteri', inițiat de bloggerul și vedeta TV Ela Crăciun.

 

Artista a dezvăluit că încearcă să petreacă timp cât mai mult alături de Sofia și, când nu poate, îi deleagă pe bunicii ei.

 

„Eu merg cu ea la școală, o duc la dansuri de perfomanță, merg cu ea la concursuri în străinătate. Sofia a stat mult cu bunicii. M-am asigurat să îi aibă alături tot timpul, să nu fie singură', a spus solista.

 

Andreea a mai menționat faptul că primul concediu pe care l-a avut a fost, după nouă ani de activitate muzicală, atunci când a născut-o pe Sofia.

 

„Nu am avut concediu timp de nouă ani înainte să o nasc pe Sofia. Nu am știut ce înseamnă vacanță, Paște, Crăciun, Revelion. Acolo unde eram invitată, mergeam să cânt. Muncesc de la cinci ani. Vindeam corcodușe și flori la Teatrul de Vară. Părinții mi-au insuflat să muncesc de mică și să lupt să ajung unde îmi doresc', a adaugat artista care, de anul trecut, este și blogger, de când a lansat www.andreeabanica.com.

 

Andreea Bănică – „Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia'Andreea Bănică – „Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter