Gabriela Cristea împlineşte 43 de ani! Mesajul emoţionant transmis de soţul prezentatoarei TV

Publicat pe

Gabriela Cristea împlineşte astăzi 43 de ani. Soţul său, Tavi Clonda, i-a transmis un mesaj emoţionant, semn că sunt în culmea fericirii alături de fetiţa lor recent născută.

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste, Gabriela Cristea a primit un mesaj sugestiv din partea soţului său. Tavi Clonda l-a postat şi în mediul online, încât toţii prietenii lor să îl vadă.

La mulţi ani, iubita mea soţie! Sunt foarte mândru de tine, de noi! În tine am găsit tot ce îmi doream de la o femeie, eşti puternică, nu te laşi învinsă niciodată, împărtăşim aceleaşi vise, pe unele le-am împlinit împreună, restul vor urma, împărtăşim aceeaşi iubire şi de o luna de zile împărtăşim un îngeraş de fetiţă!👸🏻Să fii sănătoasă pentru că iubita şi împlinită eşti! La mulţi ani, iubi! a scris artistul pe Instagram.

Tavi Clonda a postat şi o poză cu Gabriela Cristea care îşi ţine în braţe fetiţa. Bella Victoria Margot poartă un body roz, asortat cu accesoriile din cameră.

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna acestui an după lungi tratamente. Acestea nu i-au fost însă de folos, căci Victoria a fost concepută normal.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter