(P) Pentru ce bat inimile?

Publicat pe

Dacă mâine ai fi nevoit să ții un raport detaliat al tuturor momentelor de peste zi, cum ai face asta și câte dintre acestea ar fi din cele mai fericite?

Ca să afle răspunsul, Floria și Fitbit și-au dat mâna într-un nou proiect. Sub îndemnul Monitorizează ce contează', proiectul a fost gândit pentru a afla care sunt momentele cele mai încărcate de bucurie și cum ne influențează acestea activitatea de peste zi.

#100BPM

Cercetările științifice arată că, atunci când ne sărutăm, ritmul cardiac crește, iar pulsul poate să ajungă până la 100 de bătăi pe minut. Există însă și alte beneficii ale sărutului: intimitate, apropiere sau chiar pierderea în greutate!

Așadar, dacă un simplu sărut aduce atâtea beneficii, cum ne influențează primirea unei vești bune, o surpriză plăcută sau un buchet de flori?

Pentru ca răspunsul să poată fi cu ușurință aflat de oricine sau cel puțin trăit, am gândit și un concurs cu premii. Desfășurat în perioada 6 octombrie – 6 noiembrie, concursul oferă premii instant, premii săptămânale și marele premiu, pentru ea și pentru el. Mai precis, brățări inteligente Fitbit Flex 2 și Fitbit Alta HR Limited Edition. Purtând un astfel de dispozitiv, orice persoană poate avea o analiză completă a unei zile și poate înregistra momentele de bucurie, în funcție de bătăile inimii monitorizate.

Regula de participare la concurs este simplă: sunt înscrise automat în concurs toate persoanele care cumpără flori sau plante din Florăriile Floria sau de pe www.floria.ro, în perioada mai sus menționată. La fiecare achiziție, cumpărătorul primește un premiu instant – un voucher de reducere de 10% pentru achiziții ulterioare, iar săptămânal au loc extrageri pentru câștigătorii brățărilor Fitbit Flex 2. Marele premiu, brățările Fitbit Alta HR Limited Edition, pentru ea și pentru el, va fi anunțat după încheierea concursului.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter