Gabriela Cristea nu vorbeşte deloc cu tatăl său. Eugen Cristea nu şi-a cunoscut încă nepoata - VIDEO

Publicat pe

Gabriela Cristea nu vorbeşte deloc cu tatăl său. De ani de zile, de când era o adolescentă, prezentatoarea TV a rupt orice legătură cu familia sa. A mers pe propriul drum şi a reuşit să fie fericită, împlinită. Nici acum, după ani de zile, vedeta nu vorbeşte cu tatăl său. El este cel care a rămas în viaţă, mama sa a murit!

Gabriela Cristea a fost invitată la Interviurile VIVA!. Aceasta a povestit despre faptul că nu vorbeşte deloc cu familia sa, nu are o relaţie cu tatăl său, Eugen Cristea.

„Nu cred că am timp să mă gândesc la ce simt…iau lucrurile aşa cum vin, cu lucruri bune, şi cu lucruri mai puţin bune. În momentul acesta nu pot să spun că simt ceva. Simt doar că sunt liniştită, simt că atât am putut să fac şi că mai mult de atât nu s-a putut. N-am avut nici eu tăria, puterea, nu ştiu…dar sunt foarte liniştită. Sunt împăcată cu mine. „, a spus Gabriela Cristea în exclusivitate la Interviurile VIVA!.

 

Eugen Cristea nu şi-a cunoscut nepoata

„Nu, nu m-am gândit (n.r. la posibilitatea ca Victoria să îşi cunoscă bunicul). Sau poate că am evitat să mă gândesc, habar nu am. Nu m-am gândit şi nu îmi caut nicio scuză pentru asta…nu a fost cazul. Victoriei îi este foarte bine, mie îmi este foarte bine. Noi trei suntem împăcaţi unul cu celălat, fiica noastră, soţul meu şi cu mine. Ne susţinem din toate perspectivele.”, a mai completat prezentatoarea TV.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter