George Clooney, pe covorul roşu alături de Amal şi mama acesteia! Uite de la cine a moştenit trăsăturile deosebite soţia celebrului actor

Publicat pe

Actorul George Clooney a apărut duminică la premiera noului său film „Suburbicon” alături de soţia sa Amal, dar şi de mama acesteia. Toate privirile s-au îndreptat către cele două doamne care au strălucit.

Surpriza serii pe covorul roşu de la Los Angeles a fost apariţia actorului alături de frumoasa sa soție şi de mama acesteia, Baria Alamuddin.

Mama lui Amal este de origine libaneză. Baria a păşit pe covorul roşu într-o rochie lungă, de culoare verde, cu mâneci largi.

Amal Clooney a îmbrăcat o rochie lungă, pe nuanţe de bleu pe care a asortat-o cu un ruj intens. Vedeta s-a asortat si cu soţul său, care pare că şi-a mai pierdut din tinereţea de altădată, actorul a încărunţit, iar ridurile sunt din ce în ce mai profunde. Cu toate acestea, cuplul a captat toate privirile curioşilor.

Baria Alamuddin a avut grijă de cei doi gemeni ai cuplului, locuind pe timpul verii în casa lor din Italia și s-a întors împreună cu aceștia în L.A., pentru a continua să fie aproape de fiica sa si de nepoți, scrie dailymail.co.uk.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter