Vedete la Viva! Monday Fever Party – Uite ce ținute au ales pentru o zi de luni

Publicat pe

Este luni, însă de ce să nu începem săptămâna altfel, cu o petrecere de zile mari organizată de Viva! Vedetele au spus da provocării noastre!

Petrecerile se țin de obicei la sfârșit de săptămână, însă Viva! a ales să își dea pe spate toți cititorii, dar și vedetele de la noi. Un party chiar în seara de luni nu strică nimănui.

Vedetele au îmbrățișat cu drag această idee și au acceptat invitația noastră în locaţia Qreator by IQOS. La Viva! Monday Fever Party și-au făcut apariția Carmen Brumă, Adina Halas, Liviu Teodorescu, Raluka, Lora, Adelina Pestrițu, Adina Buzatu, Florin Dumitrescu și soția sa, Laurent Tourette, Ana Maria Barnoschi, Anca Serea și multe altele.

Citeşte şi:   Lady in white la petrecerea Viva! Monday Fever! Adelina Pestriţu a atras toate privirile

Seara a început ce ritmuri antrenante, mai ales că dress codul le-a permis asta: before 10 pm – whatever, iar after 10 pm – just keep your clothes on.

Vezi în galeria foto ce bine arată vedetele și ce ținute poartă la Viva! Monday Fever Party!

Vedete la Viva! Monday Fever Party – Uite ce ținute au ales pentru o zi de luniVedete la Viva! Monday Fever Party – Uite ce ținute au ales pentru o zi de luni

 

Vedete la Viva! Monday Fever Party – Uite ce ținute au ales pentru o zi de luniVedete la Viva! Monday Fever Party – Uite ce ținute au ales pentru o zi de luni

Mulţumim IQOS, dar şi partenerilor: Cutia cu Poze, Evian, Martini.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter