Gest de milioane. Irina Columbeanu și-a donat toate economiile unor familii fără posibilități

Publicat pe

Irina Columbeanu a făcut un gest demn de apreciat. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu și-a donat din proprie inițiativă toate economiile pe care le strânsese de-a lungul timpului. Micuța în vârstă de 11 ani a dorit să ajute așa cum a putut ea.

Monica Gabor este mândră din cale-afară de fiica ei, Irina, care a ales să doneze toate economiile sale unor familii care nu au posibilități. Gestul făcut de Irina Columbeanu a lăsat-o fără cuvinte chiar și pe mama ei. Fetița în vârstă de 11 ani se află acum în vacanță în America, alături de mama ei. 'Să împart cu cei care au nevoie mă face fericită', a spus Irina Columbeanu.

'Bună dimineața!🙏🏻❤️😊 Irina a donat din proprie inițiativă toate economiile ei pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce nici măcar un mic dejun. O iubesc pe fiica noastră, ea devine o persoană mai bună pe zi ce trece, ceea ce ar trebui să încerce fiecare', a scris Monica Gabor pe una dintre rețelele de socializare.

Irina Columbeanu a donat

Irina Columbeanu a donat toate economiile sale

Citește și: Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele vitreg. Monica Gabor îi face toate poftele fiicei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter