Porecla fiicei Andreei Esca. Mario Fresh a dezvăluit cum îi spun apropiaţii Alexiei

Publicat pe

Porecla fiicei Andreei Esca. Recent, Alexia şi Mario Fresh au fost plecaţi în Paris, unde au sărbătorit doi ani de când sunt împreună. Acolo, cei doi au realizat un vlog special pentru urmăritorii lor. Iată ce dezvăluiri inedite au făcut! 

Alexia şi Mario au făcut un test al iubirii, al cunoaşterii. Sunt de 24 de luni împreună, mai exact de doi ani şi au decis să îşi adreseze 24 de întrebări pentru a vedea cât de bine se ştiu. Pe parcursul clipului cei doi apar în diferite zone din Paris, acolo unde s-au relaxat mai multe zile.

Nimeni nu ştia până acum care este porecla fiicei Andreei Esca. Iată conversaţia dintre cei doi.

Alexia: „Cum mi se mai spune în afară de Alexia?”

Mario: „Aaaa…Lexi?”, a spus imediat Mario Fresh.

Alexia: „Aşa e!”

Prima întâlnire dintre Mario Fresh si Alexia

În urmă cu aproximativ doi ani, îndrăgostiţii erau la prima întâlnire. Se ştiau de ceva timp, dar la o petrecere, aceştia au stat ore în şir de vorbă, s-au cunoscut, au schimbat impresii.

„Pe acoperis la Golden Boy Society, când am urcat tu erai deja acolo, şi am stat foarte mult şi foarte prost, am stat cu fundul spre beton. Şi am vorbit mult, foarte mult!”, a spus Mario.

Alexia Eram și Mario Fresh, dragostea la 18 ani

O poveste de dragoste ce i-ar putea inspira pe marii poeți ai lumii. Alexia Eram (18 ani) și Mario Fresh (19 ani) își trăiesc relația deopotrivă cu inocența vârstei, dar și cu maturitate, iubirea lor fiind, parcă, născută sub o stea norocoasă. Chiar în preajma aniversării a doi ani de relație, Alexia și Mario au bifat o nouă experiență: primul shooting împreună, special pentru VIVA!.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter