Gest inexplicabil făcut de un concurent de la Exatlon

Publicat pe

Lupta este tot mai strânsă în celebrul reality show Exatlon.  Aseară, Faimoșii au pierdut la un punct diferența, la proba de baraj ștafetă mixt, când frânghia la capătul căreia era atașată o placă de surf l-a pus în încurcătură pe Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai experimentați concurenți. Înainte de a ajunge în Arenă pentru a-și propune cei trei nominalizați pentru eliminare, concurenții din Echipa Faimoșilor au jucat unul împotriva celuilalt, la proba individuală, pentru a-și câștigă imunitatea.

Proba dificilă care le-a testat acestora puterea de concentare și îndemnarea a făcut rapid victime', în lupta pentru imunitate rămânând doar Vladimir Drăghia și Ion Oncescu. Tensiunea era maximă, fiecare dintre cei doi atleți, concentrați la maximum, însă în momentul în care luptătorul profesionist de skandenberg a realizat că ar putea câștiga această proba, a cedat. Nedorind ca responsabilitatea de a nominaliza un coechipier spre eliminare să cadă pe umerii lui, Ion Oncescu a renunțat, oferind și o explicație pentru gestul sau, în acest sens.

Nici nu am cedat, nici nu m-am enervat, Cosmin. Mi-am dat seama că am rămas doar eu cu Vladimir și de mult timp mi-am propus să nu apuc să nominalizez pe cineva'a spus acesta.

Sportivul a  fost nominalizat din nou de către Echipă, cu 5 voturi pentru eliminare. Vizibil dezamăgit, acesta a fost oarecum surprins de decizia pe care au luat-o colegii lui, în condițiile în care strategia fusese alta, conform declarației lui Ion Oncescu.

Acum câteva ore, pe plajă, coechipierii mei au făcut un colocviu. Rămăsese că îl vor alege pe Florin. Și așa, de pe drum, se întorceau spre coteț și mi-au zis: . Mă bucur că nu sunt în postura imunității care m-ar fi putut pune într-o eclipsa de ipocrizie', a adăugat Ion Oncescu.

Înainte că prezentatorul reality-ului să anunțe start vot, Ion Oncescu a transmis un mesaj susținătorilor săi, mizând pe integaritate și sinceritate. Concurentul din Echipa Faimoșilor a mărturisit că lipsurile și condițiile dure cu care se confruntă la Exatlon' nu l-au schimbat.

Cred că într-o mare măsură am câștigat . Astăzi, de vreo două ori. De fiecare dată am făcut ce am spus, același lucru l-am gândit și nu m-au schimbat aproape deloc nici lipsa mâncării, nici imperfecțiunea colegilor. Nu m-am diluat', mărturisește concurentul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter