Gestul uimitor făcut de Oana Roman pentru fiica sa

Oana Roman are o comoară, fiica sa și a lui Marius Elisei. Izabela este minunea care le-a înfrumusețat viețile. Din acest motiv, vedeta a făcut un gest uimitor pentru fiica sa. 

Chiar dacă are probleme de sănătate, ia pastile zilnic, Oana Roman este o luptătoare care nu se mai dă la o parte de la nimic. Luptă cu încercărie vieții și este fericită alături de soțul și fiica sa. Tocmai pentru că îi este așa de dragă, vedeta a făcut un gest impresionant.

Oana Roman și-a făcut tatuaj

Fiica lui Petre Roman şi-a făcut un desen permanent pe încheietura mâinii cu numele Izabelei la jumătate de an de la venirea pe lume a fetiţei. Vedeta amintit că a suportat cu greu prima experienţă cu tatuajul, dar ar mai vrea să-l facă şi pe al doilea. Se pare că totul a meritat de dragul fiicei sale.

Oana Roman, mesaj la început de an

'Gând de început de an: să nu luați nimic că și cum vi s ar cuveni! Nimic nu ni se cuvine, totul trebuie meritat! Și banii, și fericirea! Nici familia nu ni se cuvine, trebuie să o cultivăm și să avem grijă de ea. Nici iubirea ! Iubiți pe cei care merită și își doresc iubirea voastră! 
Am avut perioade când și eu credeam că anumite lucruri mi se cuvin și viață mi a arătat că nu e așa.
Fiți buni și generoși, nu fiți superiori, nu tratați pe nimeni de sus pt că roată mereu se întoarce! Nu profitați de oameni și oportunități crezând că nu datorați măcar respect înapoi!', a scris Oana Roman pe Facebook.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...