S-a decis! Iată câți bani trebuie să-i plătească despăgubire PRO TV Monicăi Davidescu

După un proces îndelungat, Monica Davidescu va primi despăgubirile de la postul de televiziune PRO TV. Iată despre ce sumă este vorba!

Monica Davidescu, actriță foarte cunoscută la noi în țară, va primi despăgubiri financiare de zeci de mii de euro de la o companie din trustul Pro. Mai exact, în anul 2012 actriţa a suferit o accidentare gravă în emisiunea „Dansez pentru tine, iar de acolo a pornit întreg acest scandal mai puțin plăcut de ambele părți.

Câți bani trebuie să-i plătească despăgubire PRO TV Monicăi Davidescu

Compania trebuie să îi plătească actriței Monica Davidescu despăgubiri în jur de 30.000 de euro după ce, în timpul repetiţiilor pentru sezonul „Dansez pentru tine din 2012, actriţa a suferit o ruptură de menisc pentru care a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi de o lungă perioadă de recuperare.

A avut loc un îndelungat proces ce a durat ani de zile. Monica Davidescu ar trebui să primească daune materiale în valoare de 15.000 de euro, daune morale de 10.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 3.000 de euro.

În primă instanţă, daunele pe care urma să le primească reprezentau echivalentul a 26.000 de euro, însă acum magistraţii au majorat unele sume, notează adevarul.ro.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...