Lovitură la ”Bravo, ai stil”! Unul dintre jurați părăsește show-ul

Unul dintre jurații din show-ul ”Bravo, ai stil”, difuzat pe Kanal D, părăsește formatul și vrea să se concentreze numai asupra bussines-ului său. Iată cine a plecat!

Răzvan Ciobanu, apreciatul jurat de la “Bravo, și stil!” și unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România, părăsește show-ul de la Kanal D, în care a avut o contribuție semnificativă, pentru a se dedică total business-ului sau personal.

Răzvan Ciobanu părăseşte show-ul “Bravo, ai stil!”

„<Bravo ai stil!> a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea că designer și clienții mei au avut de suferit.  Așa că am ales că pentru o perioada să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show. Sigur că <porțile> rămân deschise și poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. <Bravo, ai stil!> este, practic,  <copilul> pe care l-am crescut și la care am contribuit trei sezoane. Mulțumesc echipei pentru că a crezut în mine!”, a spus Răzvan Ciobanu.

Renumitul designer a fost unul dintre cei mai vocali și mai îndrăgiți jurați de la “Bravo, ai stil!”,  a adus mereu în intervențiile sale din emisiune argumente solide și a avut un aport real în formarea tinerelor concurente de pe scenă show-ului devenit un adevărat fenomen în România.

Foto: PR, Facebook

Cristina Pîrvu

Loading...