Giani Kiriţă revine la "Exatlon". Noul rol pe care îl va avea în competiţie

Publicat pe

Supriză de proporții pentru milioane de fani „Exatlon'! Giani Kirita și Ionuț Sugacevshi vor reveni în competiția „Exatlon', de această dată în postura de antrenori. Fostul concurent de la Faimoși va reveni în mijlocul echipei roșii pentru a-i motiva și mai mult pe aceștia și a înscrie cât mai multe victorii, iar Jaguarul va avea misiunea de a-i antrena pe Războinici și a-i conduce spre rezultatele mult dorite.

Foștii oponenți se vor află din nou pe poziții rivale și vor fi nevoiți să câștige încrederea grupului din care vor face parte pentru a-și putea pune în aplicare propria viziune și aduce cât mai multe victorii echipelor din care vor face parte.

„Este o provocare uriașă pentru mine pentru că acum mă duc acolo în altă postura, aceea de antrenor. Aș vrea că Faimoșii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei. Dar, cu siguranță, adversarii ar trebui să se teamă pentru că eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimosilor. Îmi doresc să descopăr în echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipa, nu pentru ei înșiși. Iar mesajul meu pentru Ionuț este , spune  Giani Kirita despre noul rol în care va reveni la „Exatlon'.

Ionuţ „Jaguarul”, antrenor la „Exatlon”

„E un vis devenit realitate pentru mine să mă întorc în Republica Dominicană, la . Vreau să dovedesc tuturor de ce sunt în stare! Cred că mă vor primi foarte bine, dar nu știu cât de bine voi fi văzut în realitate de Războinici… Probabil că unii mă vor vorbi pe la spate. Nu mă deranjează acest lucru pentru că sunt o persoană ambițioasă, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranță, Faimoșii vor avea de ce să se teamă. Sunt sigur că eu și Giani ne vom din nou. Giani, ține-te bine tură asta!!”, a declarat Ionuț, nerăbdător să ajungă pe nisipurile din Dominicană.

Ambii concurenți s-au făcut remarcați în primul sezon „Exatlon' atât prin calitățile sportive extraordinare, cât și prin forță psihică de care au dat dovadă de-a lungul celor cinci luni în care au concurat în condiții extrem de dificile.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter