Ce semnificație are inelul de 85 de lire pe care Meghan Markle îl poartă pe degetul de la mâna dreaptă

Publicat pe

În ultimii doi ani, Meghan Markle a purtat mai multe piese ale celebrului brand Missoma, însă numai de una se pare că nu se poate despărți. Este vorba despre un inel ușor atipic, care are o gravură specială, cu mesaj. Bijuteria nu este deloc scumpă, dacă ne raportăm la puterea financiară a Ducesei de Sussex. Deci, care este motivul, ce semnificație are inelul de 85 de lire pe care Meghan Markle îl poartă pe degetul de la mâna dreaptă?

Ce semnificație are inelul de 85 de lire pe care Meghan Markle îl poartă pe degetul de la mâna dreaptăCe semnificație are inelul de 85 de lire pe care Meghan Markle îl poartă pe degetul de la mâna dreaptă

Miercuri, Meghan Markle a fost din nou fotografiată purtând pe inelarul mâinii drepte un inel din colecția Mantra a brandului Missoma, în valoare de 85 de lire. Cei care se pricep la bijuterii, au oferit explicații cu privire la semnificația emoționantă a acestui inel.

Colecția la care facem referire a fost creată în jurul conceptului de 'dăruire, atitudine pozitivă, responsabilizare și iubire de sine'.  Inelul pe care Meghan Markle îl poartă mereu pe degetul de la mâna dreaptă are g ravată o inimă, în centrul căreia se află un mic topaz alb, și înseamnă 'iubire, pasiune și prietenie' și 'trebuie purtat aproape de inimă'. Mai mult, topazul, despre care se spune că are puterea se a spori creativitatea și individualitatea, poate, de asemenea, să reducă stresul și să inducă mai multă claritate în comunicare și rezolvarea de probleme.

Însuși faptul că Meghan Markle a ales să poarte inelul pe degetul inelar de la mâna dreaptă are o semnificație aparte. Purtat acolo, inelul înseamnă independență, victorie personală și feminitate.

FOTO: Hepta / Alpha Press 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter