Meghan Markle, în prima misiune oficială fără prințul Harry. Ducesa de Sussex, salut maur cu un necunoscut

Publicat pe de Alina Dan

Meghan Markle a mai bifat un moment-cheie în proaspăta ei existență de ducesă. Marți, soția prințului Harry a fost în prima sa misiune oficială singură, fără soțul ei. 

Meghan Markle, în prima misiune oficială fără prințul Harry. Ducesa de Sussex, salut maur cu un necunoscutMeghan Markle, în prima misiune oficială fără prințul Harry. Ducesa de Sussex, salut maur cu un necunoscut

Ducesa de Sussex a fost invitată la deschiderea expoziției 'Oceania', la Academia Regală de Arte din Londra. Toți cei prezenți au fost nerăbdători să o vadă pe Meghan Markle și să observe cum se va descurca aceasta prin hățișurile protocolului regal, foarte strict în astfel de cazuri. Curiozitatea a fost maximă, însă fosta actriță și-a îndeplinit îndatoririle admirabil.

Meghan și-a intrat de minune în rolul de reprezentantă a Casei Regale a Marii Britanii. Aceasta a susținut un discurs liber, fără niciun fel de suport scris, reușind, totodată, să gestioneze și relația cu micuții prezenți la eveniment. Potrivit presei britanice, această primă ieșire fără secund a Ducesei de Sussex a fost o dovadă în plus a faptului că fosta actriță americană este perfect integrată în stilul de viață al monarhiei britanice, căreia, mai mult, îi conferă un plus de prospețime, de modernitate. În acest sens, imaginile surprinse de fotografi, sunt elocvente.

Salutul maur al Ducesei de Sussex

Ducesa de Sussex, salut maur

Unul dintre momentele savuroase ale evenimentului a fost acela îm care Meghan Markle l-a salutat pe unul dintre invitații la vernisajul expoziției 'Oceania', de la Academia Regală de Arte din Londra. Aceasta a folosit 'hongi', salutul tradițional maur, care presupune, pe lângă strângerea de mână, și atingerea reciprocă a nasurilor celor care se salută. Momentul, care a făcut încântarea asistenței, a fost imortalizat de fotografi.

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter