Gigi Hadid a înnebunit când a văzut-o pe Lady Gaga cu ce este îmbrăcată. Iată ce purta artista!

Publicat pe

Gigi Hadid a fost extaziată când a văzut că Lady Gaga este un fan al creațiilor sale și poartă articole din noua colecție Tommy x Gigi Collection.

Nu este o noutate că Lady Gaga și modelul Gigi sunt prietene. De această dată, artista a făcut-o cea mai fericită pe modelul Victoria Secret după ce a postat o fotografie pe Instagram în care purta una din jachetele denim din colecția lui Gigi.

Abia aștept Coachella! Înainte de asta, studio, studio, studio', a scris Lady Gaga în dreptul selfie-ului din mașină pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Can’t wait for COACHELLA! Until then studio studio studio✌️🌈💋

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Când a văzut poza, Gigi Hadid a înnebunit și imediat a dat repost fotografiei artistei.

„Fiți atenți la asta! Când văd oamenii pe  care îi iubesc și care mă inspiră purtând hainele mele este unul dintre cele mai speciale și înduioșătoare sentimente din lume. Tu în această jachetă TommyxGigi mi-ai făcut ziua', a scris Gigi pe Instagram.

Gigi Hadid și Lady Gaga s-au mai fotografiat împreună și înainte de unul din show-urile Victoria Secret de anul trecut, atunci când și Bella Hadid a apărut poză.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

O nouă muză în fashion: Gigi Hadid! Vezi pe cine a inspirat!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter