Recomandare de weekend de la Giulia

Publicat pe

Pentru acest weekend avem o recomandare din partea Giuliei.  De curând, artista a vizionat un film românesc care a impresionat-o.

Giulia: Am văzut de curând „Ana, mon amour”, un film care mi-a plăcut foarte mult. Este un thriler psihologic românesc pe care merită să-l vedeți.

„Ana, mon amour” este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat. Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte gravitând în jurul unei femei pe care nu o poate înţelege, forţându-se până la limită în încercarea de a o salva.

Citește și:

Ce ascunde Giulia în poșetă

Giulia – despre jobul de mamă full time și rinoplastie  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter