Gwyneth Paltrow, despre viața amoroasă: „Am distrus atât de multe relații”

Publicat pe

Gwyneth Paltrow a divorțat de cântărețul Chris Martin în 2015, după un mariaj de zece ani, iar acum este într-o relație cu scenaristul Brad Falchuk.

Actrița este expertă când vine vorba de carieră, de prieteni sau de familie, dar când viața sa romantică intră in joc, aceasta mai are de învățat.

„Am distrus atât de multe relații, atât de multe. Sunt o prietenă foarte bună, o sora bună, o fiica bună și o mamă bună, dar sunt cea mai vulnerabilă posibil când vine vorba de viața romantică. A fost nevoie de foarte multă muncă ca să ajung la punctul unde să pot avea o relație romantică bună', a declarat americanca.

Procesul de divorț dintre Paltrow și Martin a fost cel mai dificil lucru pe care l-a făcut actrița, dar cu toate acestea, cei doi au reușit să rămână prieteni. Actrița a suferit mult, dar a folosit atât experiențele pozitive cât și cele negative pentru a merge mai departe.

„Am avut o viață extraordinară, unde se întâmplau numai lucruri mărețe- mare succes, mare fericire, mare durere și mari pierderi. Iar motivul pentru care sunt fericită azi este pentru că am stors tot ce s-a putut din orice oportunitate care răsărea. Nu există greșeală făcută de mine pe care să nu o folosesc ca o treaptă care să mă ducă altundeva. Sunt nemiloasă când vine vorba de folosirea întâmplărilor grele', a mărturisit Gwyneth.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter