Posh şi Becks – Probleme în Paradis

Au patru copii, cariere fantastice şi sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, însă în ultima vreme presa speculează o despărţire iminentă, susţinând că David (42) şi Victoria Beckham (43) sunt pe cale să devină istorie.

Spre deosebire de vremurile când în­deletnicirile de a cânta şi a da cu pi­ciorul într-un balon din piele nu erau considerate meserii, acum visul ori­cărei fetiţe este să devină cântăreaţă, iar al fiecărui băieţel – fotbalist. Puţini dintre ei reuşesc, dar şi mai puţini ajung staruri internaţionale, la fel ca Victoria şi David Beckham. Iar faptul că cei doi au reuşit să-şi întemeieze o familie longevivă şi să-şi păstreze în egală măsură carierele îi transformă într-unul dintre cele mai iconice cu­pluri de vedete.

FOTBALISTUL ŞI CÂNTĂREAŢA

În anul 1996, Victoria, cunoscută ca Posh Spice, era pe culmile glori­ei – trupa în care cânta, Spice Girls, avea milioane de fani şi concerta în toată lumea. Ar fi putut avea orice bărbat şi-ar fi dorit, dar providenţa a făcut ca artista să-şi însoţească pri­etena şi colega de trupă, pe Mel C., la un meci de fotbal, unde avea să-şi cunoască sortitul. Prince Charming al Victoriei s-a dovedit a fi chiar faimo­sul David Beckham, care juca atunci pentru Manchester United şi pe care l-a cunoscut în barul unde jucătorii îşi sărbătoreau victoria. El – ameţit de glorie, ea – uşor ameţită de alco­ol. Atât Victoria, cât şi David aveau să recunoască ulterior că a fost dra­goste la prima vedere. „În secunda în care a zâmbit, am ştiut că totul va fi OK“, a spus David, care, la vederea artistei, în pofida celebrităţii sale, s-a simţit intimidat. Norocul lor a fost că au reuşit, o vreme, să se ferească de paparazzi şi au apucat să se cunoas­că destul de bine până în momentul în care au ajuns să fie urmăriţi peste tot. „În primele trei luni, a fost extra­ordinar, pentru că nimeni nu a aflat că noi doi eram împreună. Ne plăcea  la nebunie asta, fiindcă reuşeam să ne furişăm. Primul nostru sărut s-a în­tâmplat în parcarea unui restaurant. Obişnuiam să mergem în diverse lo­curi şi să petrecem cât mai mult timp împreună. Aceea a fost o perioadă grozavă în relaţia noastră“, se confesa David. În momentul în care s-a aflat că sunt împreună, fanii s-au bucurat, iar presa a înnebunit pur şi simplu – celor doi îndrăgostiţi le era comentat fiecare gest, fiecare zâmbet şi se cău­tau „semne“ ale legăturii lor amoroase chiar şi în modul în care se îmbrăcau. În pofida aşteptărilor unora, relaţia lor a devenit mai puternică după ce au făcut-o publică, iar în 1998, David i-a cerut mâna Victoriei, oferindu-i un inel cu diamant de trei carate. Imediat după logodnă, Victoria a descope­rit că era însărcinată, iar cei doi au anunţat cu bucurie venirea pe lume, în 1999, a primului lor fiu, Brooklin, acum în vârstă de 18 ani. Iar la patru luni după naşterea fiului lor, cei doi au avut o nuntă de poveste, la castelul Luttrellstown, în Irlanda.

FAMILIA PERFECTĂ

În momentul în care s-a aflat că David are propuneri pentru a juca în Spania şi America, au început speculaţiile cu privire la sfârşitul mariajului celor doi. Nimic din comportamentul lui şi al Victoriei nu prevestea însă finalul. Din fiecare fotografie făcută la evenimente ori de paparazzi nu răzbătea decât un singur lucru – dragostea. De atunci, în viaţa lor au mai apărut Romeo (15 ani), Cruz (12 ani) şi Harper (6 ani), mezina familiei. Victoria şi David Beckham au devenit în timp familia perfectă şi un cuplu iconic. Care este secretul lor? „Ne facem mereu timp unul pentru celălalt, atât ca pere­che, cât şi ca familie. Eu şi David nu avem nimic de demonstrat. Ne iubim, avem grijă unul de celălalt şi suntem puternici atât ca parteneri, cât şi ca părinţi“, dezvăluie Victoria secretul mariajului lor longeviv. David spune exact acelaşi lucru, însă cu alte cu­vinte: „Încercăm să ieşim în oraş, cel puţin o dată pe săptămână, doar noi doi, şi să cinăm într-un loc liniştit. Aici nu e vorba despre a purta o rochie sau un costum drăguţ, ci despre faptul că ieşim împreună, că discutăm şi ne pe­trecem timpul împreună“.

„I LOVE YOU!“

În cei 18 ani de căsnicie au construit împreună un imperiu, iar averea lor însumată, de peste 500 de milioane de lire sterline, o depăşeşte pe cea a Reginei Angliei, au patru copii împre­ună, el este un fotbalist atât de faimos, încât ar putea trăi doar din contractele de advertising, iar ea este un designer de succes. Au tot ce şi-ar putea dori, şi atunci ce i-ar putea determina să se despartă, cu atât mai mult cu cât anul acesta, la aniversarea căsătoriei lor, cei doi soţi şi-au reînnoit jură­mintele de iubire? Ce a dat presei apă la moară pentru a trage o asemenea concluzie? Să fie oare din cauza fap­tului că, anul trecut, Victoria şi-a şters de pe spate tatuajul dedicat lui David sau pentru că nimeni nu a văzut nicio fotografie de la momentul reînnoirii jurămintelor, deşi cei doi obişnuiesc să împărtăşească totul cu fanii lor? Sau poate zvonurile cum că cei doi ar locui separat, din cauza faptului că David a început să-şi petreacă tot mai des seri­le cu prietenii lui? Fotografia pe care a postat-o însă Victoria pe 4 iulie, ziua căsătoriei lor religioase, pe Instagram, care-i înfăţişează pe ea, pe David şi pe micul Brooklin, în 1999, la nunta lor, urmată de comentariul: „I Love You! Kisses“, ne face să ne gândim că cei care i-au văzut despărţiţi din prima zi a relației lor mai au de aşteptat…

Oana Enache

Foto: GULIVER, HEPTA, NORTHFOTO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro