Hashtag-ul zilei: #myminime

Publicat pe

Hashtag-ul zilei vine de la Antonia. Fetița ei, Maya, crește pe zi ce trece și îi seamănă din ce în ce mai mult. Ultimul clipul cu cea mică postat de Antonia pe rețelele de socializare le-a topit inimile fanilor, iar artista i-a spus simplu: #myminime.

I simply ADORE you! #myminime #littlebodybigheart

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Maya moștenește frumusețea de la mama ei și a fost comparată deseori cu Kristina Pimenova, intitulată și cea mai frumoasă fetiță din lume. Fiica Antoniei știe încă de mică că pentru a fi mereu frumoasă trebuie să faci sacrificii, așa că învață deja cum să se machieze atunci când va fi mare, dacă va avea nevoie la cât de frumoasă este. Antonia a postat pe Instagram un clip în care Maya se dă cu ruj pe buze și este foarte atentă ca totul să fie uniform.

„Pur și simplu te ador', a fost mesajul artistei pentru fiica ei, care locuiește în Italia, la care a adăugat și hashtag-ul #myminime.

Clipul a fost vizualizat de peste 140 de mii de oameni, iar toți fanii Antoniei sunt uluiți de frumusețea celei mici. Ca și noi, de altfel.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter