Explozie la Manchester în timpul unui concert al artistei Ariana Grande

Publicat pe

O puternică explozie a avut loc aseară la Manchester la finalul unui concert susţinut de cântăreaţa Ariana Grande.

 

Poliţia britanică a confirmat că a fost vorba despre un atac sinucigaş în urma căruia şi-au pierdut viaţa 22 de persoane, alte 59 fiind rănite, majoritatea celor prezenţi la concert fiind tineri între 14 şi 20 de ani.

 

Dacă ipoteza unui atac terorist se confirmă, acesta este cel mai grav atentat din Marea Britanie după atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra care s-au soldat atunci cu 52 de morţi şi 700 de răniţi.

 

Evacuată în siguranţă, Ariana Grande a scris pe reţelele de socializare că este devastate de ceea ce s-a întâmplat aseară: „Sunt devastată. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”.

 

Manchester Arena are o capacitate de 21 de mii de locuri, însă nu se ştie pentru moment câte bilete au fost vândute pentru acest concert.

 

În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande are mulţi fani în rândul tinerilor. Ea se află acum într-un turneu în Europa intitulat „Dangerous Woman”, iar la sfârşitul acestei săptămâni urma să cânte şi la Londra, unde avea programate două concerte.

 

După ce a debutat pe Broadway, Ariana Grande a devenit celebră în 2013 cu melodia The  Way de pe primul ei album.

 

Foto:Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter