Melania Trump, din nou în centrul atenției! Ultimul gest făcut atunci când Donald Trump vrea să o ia de mână a stârnit o mulțime de reacții

Publicat pe

Melania Trump revine în atenția presei cu o nouă ispravă legată de soțul ei, președintele SUA, Donald Trump. Prima doamnă stârnește din nou controverse din cauza unui gest pe care l-a făcut în timpul vizitei prezidențiale în Israel.

Lucrurile nu par tocmai roz în căsnicia Melaniei și a lui Donald Trump, iar prima doamnă nu se ferește să arate aceste lucru în public prin intermediul unor gesturi discrete, dar care să atragă atenția. Ultima ispravă a acesteia este intens comentată.

În timpul vizitei cuplului prezidențial în Israel, camerele de filmat au surprins un moment în care Donald Trump încearcă să își ia soția de mână, după ce a coborât din avion și se îndreptau spre aeroport, pe covorul roșu. Melania însă îi respinge discret gestul lui Trump printr-o mișcare cât se poate de rapidă, dar cu zâmbetul pe buze pentru că oficialii Israelului îi așteptau în capătul covorului roșu.

Nu este primul gest de acest fel al Melaniei și cu siguranță nu va fi nici ultimul. De curând aceasta a dat like pe Twitter unei postari care era împotriva soțului ei, a fost surprinsă în timp ce îl înghiontea pe Trump sau în timp ce se strâmbă atunci când liderul de la Casa Albă o atinge tandru pe umăr.

Deși toată lumea vorbește că problemele din relația celor doi sunt destul de serioase, Casa Albă înfirmă categoric orice speculație de acest fel și susțin că cei doi chiar au o căsnicie fericită.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump, fără văl în timpul vizitei oficiale a lui Donald Trump în Arabia Saudită. Iată ce purtat prima doamnă!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter