Hashtag-ul zilei: #primazidegradinita

Publicat pe

Hashtag-ul zilei vine de la Mirela Vaida. Această zi este una foarte importantă și emoționantă pentru vedetă: și-a dus fiica pentru prima dată la grădiniță. Și pentru că momentul trebuia imortalizat, a postat o fotografie cu cea mică pe rețelele de socializare alături de hashtag-ul #primazidegradinita.

#primazidegradinita#of ❤️❤️❤️

A post shared by Mirela Boureanu Vaida (@mirelavaida) on

Prima zi de grădiniță a Carlei, în vârstă de doar doi ani, nu a fost una ușoară pentru prezentatoreea „2k1'. Îmbrăcată chic, într-o rochiță roz cu floricele din voal și volănașe, cu săndăluțe albe în picioare și cu ochelari de soare la ochi, fiica Mirelei a fost foarte emoționată și nu a vrut să o lase pe mama sa deloc să plece de lângă ea.

„Am dus-o pe fii-mea la grădiniţă pentru prima dată. Numai părinte să nu fii. N-am lăsat-o acolo. Numai de mâna lui mami a fost. Dacă trec şi de etapa asta, simt că am scăpat de un lucru foarte important', a povestit Mirela Vaida la emisiunea „2k1'.

Pentru a se acomoda, Carla va merge la grădiniță la programul de vară.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter