Sanda Nicola şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la ceremonie!

Publicat pe

În urmă cu aparoape 4 luni, Sanda Nicola devenea mamă pentru prima dată, jurnalista aducând pe lume o fetiţa pe nume Agnes.

 

Naşterea lui Agnes a produs multă bucurie în familia Sandei, mai ales că venirea ei pe lume a fost un adevărat miracol, Sanda devenind mamă când nu mai îndrăznea să spere, după cum mărturisea în momentul în care a anunţat că este însărcinată.

 

Sanda Nicola şi Liviu Iolu şi-au botezat acum fetiţa, naşa acesteia fiind cunoscuta realizatoare din TVR Irina Păcurariu.

 

„Agnes a primit taina botezului într-o atmosferă de bucurie cum rar am trăit, înconjurată de aproape toată familia ei și de foarte, foarte mulți prieteni. Despre legătura specială cu nana Irina o să lăsăm pozele să vorbească. Fotografilor nu le-a scăpat nimic.”, a scris fericita mămică pe pagina de Facebook, dezvăluind mai multe fotografii superbe de la botezul lui Agnes.

 

Sanda Nicola zâmbeşte acum din nou după ce în urmă cu câţiva ani a trăit o adevărată dramă, pierzând un copil la doar câteva ore după ce l-a adus pe lume şi fiind diagnosticată cu cancer de col uterin.

 

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro