Sanda Nicola şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la ceremonie!

Publicat pe

În urmă cu aparoape 4 luni, Sanda Nicola devenea mamă pentru prima dată, jurnalista aducând pe lume o fetiţa pe nume Agnes.

 

Naşterea lui Agnes a produs multă bucurie în familia Sandei, mai ales că venirea ei pe lume a fost un adevărat miracol, Sanda devenind mamă când nu mai îndrăznea să spere, după cum mărturisea în momentul în care a anunţat că este însărcinată.

 

Sanda Nicola şi Liviu Iolu şi-au botezat acum fetiţa, naşa acesteia fiind cunoscuta realizatoare din TVR Irina Păcurariu.

 

„Agnes a primit taina botezului într-o atmosferă de bucurie cum rar am trăit, înconjurată de aproape toată familia ei și de foarte, foarte mulți prieteni. Despre legătura specială cu nana Irina o să lăsăm pozele să vorbească. Fotografilor nu le-a scăpat nimic.', a scris fericita mămică pe pagina de Facebook, dezvăluind mai multe fotografii superbe de la botezul lui Agnes.

 

Sanda Nicola zâmbeşte acum din nou după ce în urmă cu câţiva ani a trăit o adevărată dramă, pierzând un copil la doar câteva ore după ce l-a adus pe lume şi fiind diagnosticată cu cancer de col uterin.

 

Foto: Facebook

 

Sanda Nicola şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la ceremonie!Sanda Nicola şi-a botezat fetiţa. Imagini emoţionante de la ceremonie!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter