Laetiţia Casta s-a căsătorit în Corsica

Publicat pe

Considerată una dintre cele mai frumoase franţuzoaice, Laetiţia Casta este începând din acest weekend o femeie măritată, vedeta în vârstă de 39 de ani căsătorindu-se în Corsica.

Alesul ei este actorul Louis Garrel, una dintre tinerele speranţe ale cinematografiei franceze, cu 5 ani mai tânăr decât ea, împreună cu care trăieşte o discretă poveste de dragoste din anul 2015.

„După ceremonia de la primărie, mirii şi-au invitat familiile şi prietenii la o petrecere boemă şi foarte chic, pe plajă. Invitaţii au servit peşte fript, masa fiind aşezată pe plajă şi decorată cu multe lumânări.

Atât Laetiţia, cât şi Garrel sunt la prima căsătorie, dar până la această poveste fiecare a fost implicat în alte relaţii, fără a ajunge vreodată în faţa ofiţerului de stare civilă.

Laetiţia Casta este mama a 3 copii: Sahteene, 16 ani, născută din relaţia cu Stéphane Sednaoui,   Orlando (10 ani) şi Athéna (8 ani), veniţi pe lume în timpul poveştii de dragoste pe care Laetiţia a trăit-o alături de actorul italian Stephano Accorsi, împreună cu care a trăit timp de 10 ani.

Garrel a avut o relaţie de 5 ani cu Valeria Bruni-Tedeschi, cei doi despărţindu-se în 2012. Împreună au adoptat o fetiţa în 2009.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter