Hillary Clinton – 10 motive pentru care vrea să conducă lumea

Publicat pe

Își dorește atât de mult să se impună în politică, o lume a bărbaților, încât a-nceput să se îmbrace ca ei. E doar unul dintre indiciile ambiției/dorinței lui Hillary Clinton de a deveni cel mai puternic om al planetei.

 

Hilary Clinton

 

Dacă e adevărat că până și femeile ex­trem de influente, de la regina Elisabeta a II-a, la Angela Merkel, au nevoie de haine aparte pentru a se face remarcate, Hillary Diane Rodham Clinton (68 de ani) pare că și-a însușit această premisă. Schimbarea radicală de stil din ultima vreme dezvăluie nu doar încercarea sa de a deturna atenția publicului de la un detaliu minor, cum e cromatica ținutei, ci și un prim motiv care atestă că își dorește funcția supremă în SUA. E în stare să renunțe chiar și la capriciile vestimentare ale unei persoane publice care, adesea, devine și „trend-setter, doar pentru a-și atinge scopul.

 

NU MAI ARATĂ CA UN „COȘ CU FRUCTE

 

Înscrisă în cursa pentru desemnarea unui candidat democrat la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton a renunțat în ultima vreme la ținutele care o făceau remarcată. Un aspect prin care pierde la capitolul diversitate, dar punc­tează semnificativ la sobrietate. Cromati­ca vie a hainelor care i-a adus comparația cu un coș cu fructe de către New York Times s-a pierdut pe drum. De curând pare să împrumute inflexibilul cod ves­timentar al președintelui Barack Oba­ma – în fața căruia a pierdut în 2008 candidatura democraților, dar i-a fost apoi secretar de stat. Astfel, anul acesta Hillary Clinton a renunțat la „bling-o-meter (instrument virtual de măsurare a strălucirii aparițiilor) în favoarea unor combinații cromatice care n-o deosebesc de ceilalți angrenați în preliminariile cur­sei prezidențiale, toți bărbați.

 

Gata cu tentele de turcoaz, verde crud, ocru sau fuchsia care i-au caracterizat aparițiile precedente! Clinton vrea să fie luată în serios, nu confundată cu fiica ei, Chelsea, în vârstă de 35 de ani! Rochia creată de Oscar de la Renta, pe care a purtat-o în 1997 când a câștigat Premiul Grammy, e doar o amintire. Da, Hillary Clinton este singura Primă Doamnă și singura femeie politician care a primit un trofeu la Grammy – la categoria Best Spoken Word or Non-Musical Album pentru înregistrarea audio a cărții ei It Takes a Village: And Other Lessons Children Teach Us. În discursul ei a spus, zâmbind, că habar n-avea că poate cuceri un trofeu cineva fără ureche muzicală și care n-a cântat o notă în public!

 

Continuarea în numărul de MARTIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 7 MARTIE

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter