Doi bloggeri şi o casă cu poveşti

Publicat pe

Am petrecut o zi de luni relaxantă în apartamentul Dianei Enciu și al lui Otravă, doi bloggeri extrem de cunoscuți în mediul online. Ea este jumătatea brunetă a blogului de modă fabulousmuses.net, în timp ce el reușește să-și emoționeze cititorii prin articolele publicate pe Blogu lu Otravă.Cei doi mi-au făcut un tur al locuinței și mi-au povestit cum, de fiecare dată când pleacă din țară, se întorc cu câte un obiect de decor.

 

amifitrion

 

Încă de cum am pășit în apartamentul în care locuiesc Fabuloasa și Otravă, am fost întâmpinată de Vineri, pisica lor nea­gră pe care Diana a adus-o acasă chiar într-o zi de vineri, mai exact de Black Friday. În timp ce ne îndreptam spre bucătărie, bloggerița mi-a povestit cum ghemotocul negru a fost adoptat după o lungă perioadă petrecută în fața blocului. Mare iubitoare de animale, Diana are o adevărată colecție de obiecte de decor reprezentând păsări sau animale pe care le-a adus de prin vacanțele petrecute în afara țării. Tot în bucătărie și-a găsit lo­cul și bicicleta lui Otravă pe care acesta o scoate la plimbare ori de câte ori sim­te nevoia să facă puțină mișcare. Despre dormitorul celor doi bloggeri pot spune că seamănă mai degrabă cu un dressing imens, asta pentru că amândoi au foarte multe haine. Acestora li se mai adaugă și accesoriile Dianei pe care nu ai cum să nu le observi pe comoda aflată chiar la intrarea în cameră. Aș zice că este un adevărat paradis pentru oricine iubește moda, și nu numai. Din dormitor ne-am îndreptat apoi spre livingul spațios în care Otravă și Diana își petrec marea majori­tate a timpului atunci când sunt acasă. Pe fiecare perete stau atârnate foarte mul­te rame și tablouri, fiecare cu povestea lui, iar birourile la care cei doi bloggeri își desfășoară activitatea sunt tot aici, dar în colțuri opuse. Diana are un birou ceva mai mare, aproape de fereastră, în timp ce Otravă își scrie articolele la un birou de dimensiuni mai mici. Pe lângă această activitate care este mai degrabă un job full time, am fost surprinsă să aflu că cei doi mai au o pasiune comună: pictura. Chiar pe holul de la intrare stau așezate frumos, unul deasupra celuilalt, două tablouri de dimensiuni medii, dar care mi-au captat atenția imediat. Primul dintre ele este re­alizat pe un fundal negru, cu accente de culoare și este opera lui Otravă, în timp ce tabloul aflat deasupra, cu foarte mult roșu, îi aparține Dianei.

 

Încă de cum am intrat în apartamen­tul vostru, am văzut că pe fiecare pe­rete sunt foarte multe rame și tablo­uri. Care este povestea lor?

Diana: La un moment dat au fost și mai multe, dar cu timpul asta se vede și în garderoba mea, se vede chiar și la Otravă în stilul vestimentar – am început să renunțăm la acareturi și să fim mult mai atenți la obiectele pe care le alegem. Avem rame multe, mai ales în sufragerie, pentru că treaba asta cu ramele s-a întâm­plat foarte de curând. Tot stăteam de un an de zile cu peretele gol și am comandat semnul LOVE de la Fabrica de Litere, care a fost făcut special pentru noi.

Otravă: Ne-am bucurat foarte tare, după care am început să umplem peretele cu tot felul de lucrări care au legătură cu noi. Avem o poză de la nuntă, o ilustrație pri­mită de ziua mea de la Diana.

D: Un afiș pe care mi l-am dorit eu foarte mult, cu Rihanna la Stockholm, iar Otra­vă a fugit printr-o piață în Stockholm să poată să-mi facă rost de el. Unul este în dormitor, unul este în sufragerie. (râde) În general, avem obiecte pe care le cum­părăm împreună, decidem împreună dacă ne plac sau nu.

O: Și de fiecare dată ne pare rău când mergem undeva în afară și nu putem să aducem câte lucruri ne plac și câte lucruri găsim la prețuri foarte, foarte civilizate.

D: De aici se explică toate acareturile din casă.

O: Da, și mai venim cu câte o statuetă în formă de iepure de la Amsterdam, o alta nu știu de unde.

D: Iepurele l-am eliminat, pentru că era prea mult. Chiar înainte să veniți mi-am dat seama că am o obsesie pentru obiecte­le sub formă de animale. Am un papagal, un flamingo, un cerb, tot felul de animale peste tot.

 

Continuarea în numărul de MARTIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 7 MARTIE

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter