Mihail – Îl „ucide” ea

Publicat pe

Dacă pe el nu îl recunoști (încă), sigur îi recunoști piesa „Mă ucide ea', care se aude în toate difuzoarele. Șarmantul basa­rabean născut în Rusia ne-a cucerit de la primul acord și pro­mite că numele său va fi din ce în ce mai auzit. Însă pe lângă vocea deja inconfundabilă, Mihail ascunde și alte talente.

 

Mihail

 

M-am întâlnit cu Mihail undeva în jurul orei prânzului, imediat după ter­minarea ședinței foto. Era destul de obosit după cele trei ore petrecute în fața aparatului foto, lucru neobișnuit pentru el. Este a doua oară când face asta, mi-a spus-o chiar înainte de a ne așeza la masă, încă uimit de succesul de care are parte. În timp ce așteptam să sosească ceaiul, Mihail mi-a mărtu­risit că trece printr-o perioadă foarte aglomerată, dar se bucură că oamenii îi apreciază munca, iar piesa „Mă uci­de ea a avut un impact atât de mare. Are concerte în toată țara și deja a în­ceput să fie recunoscut pe stradă.

 

Prima dată am ascultat piesa Mă ucide ea în urmă cu câteva luni, imediat cum a apărut pe YouTube. Cum se face că abia acum a deve­nit atât de difuzată?

Și eu mi-am pus întrebarea asta de foarte multe ori, sincer. Bănuiesc că radiourile n-au avut curajul să preia piesa de la început, deoarece era ceva nou. Dar piesa s-a „mișcat foarte bine câteva luni și fără să fie difuza­tă la radio sau TV, din share-uri pe Facebook, iar în câteva luni am strâns câteva milioane de vizualizări pe YouTube. Am înțeles că postul de ra­dio Kiss FM a preluat-o primul și a avut un impact destul de bun, iar de atunci au preluat-o și ceilalți și tot așa.

 

Care este povestea acestei piese?

Ideea piesei este despre acel moment fierbinte, de impact, când mergi pe stradă și vezi un chip frumos care te atrage într-un fel sau altul și, fără să vrei, mintea zboară și-ți oferă un film de dragoste care durează foarte puțin. Sunt sigur că foarte mulți s-au regăsit și au trăit aceste momente, ca să zic așa. Însă am observat că oamenii o trec prin filtrul propriu, fără să mai asculte mesajul piesei. Adică, mă ucide ea, co­pilul, mă ucide ea, soția, nu contează. Pentru ei e foarte importantă partea aceasta cu „mă ucide ea.

 

Continuarea în numărul de MARTIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 7 MARTIE

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter