Horoscop septembrie 2018 - Pentru săgetători este o perioadă nefavorabilă

Publicat pe

Horoscop septembrie 2018. Iată cum va fi luna aceasta pentru balanţe, scorpioni, săgetători. Se anunţă veşti foarte bune pentru tauri. Horoscopul a fost realizat de Roxana Luşneac.

FECIOARĂ

Veți avea parte de distracție, petreceri și de bucurii. Sănătatea va fi OK, doar că pot apărea agitația și unele stări de iritabilitate. E un moment bun pentru proiecte noi, iar dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, veți primi recomandări utile.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Viața conjugală este fericită, iar sănătatea este în limite normale. Călătoriile pe distanțe lungi vor fi de bun augur dacă sunt planificate din timp. În prima parte a perioadei, colaborați cu dificultate cu superiorii, dar totul va reveni la normal după data de 15.

SCORPION 23.10-21.11

Femeile se vor bucura de toată atenția partenerului, dar bărbații riscă presiune în cuplu. Disconfortul general și anxietatea și-ar putea face apariția. Fiți atenți cu reputația la locul de muncă, șefii vă vor pune multe întrebări, ceea ce va provoca un stres continuu.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Perioadă nefavorabilă pentru relațiile de cuplu. Ar fi bine să cooperați cu partenerul, pentru a nu ajunge la explicații lungi și obositoare. Călătoriile nu sunt recomandate, fiind posibile accidentări și cazuri de furt. Fiți atenți la dietă și evitați mâncărurile condimentate.

CAPRICORN 21.12-19.01

La începutul lunii, vă bucurați de armonie, dar ulterior ar putea apărea probleme în relația cu familia și cu soțul. După data de 15, călătoriile vor fi dificile și obositoare. Dacă sunteți atenți la alimentație, nu vor fi probleme în ceea ce privește sănătatea.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Este o perioadă în care imaginația și creativitatea sunt puse în valoare și vă relaxează mintea, trupul și sufletul. Norocul vă va favoriza în a doua jumătate a lunii, așa că amânați activitățile importante, până în momentul în care Soarele se va muta în Rac.

PEȘTI 19.02-20.03

Acceptați ceea ce vi se întâmplă acum și nu vă îngrijorați dacă nu observați progrese. Relaxați-vă, ieșiți în oraș, dați petreceri și întâlniți-vă cu prietenii. Îndepărtați-vă de persoanele deprimante. Evitați călătoriile, mai ales în prima parte a lunii.

BERBEC 21.03-20.04

Sunteți supuși unor schimbări personale. Saturn vă mai pune la încercare, aducându-vă noi situații destul de tensionate, dar puteți conta pe sprijinul apropiaților. Prima parte a lunii este mai liniștită, iar a doua se anunță a fi plină de evenimente.

TAUR 21.04-20.05

Venus este susținătorul vostru în această perioadă, aflându-se în zodia Taur, deci cel mai bine vă înclinați spre lucrurile frumoase și reconsiderați ce vă face fericiți. Încercați să evitați discuțiile, fiți diplomați în prima parte a lunii și manageriați-vă timpul productiv.

GEMENI 21.05-21.06

Soarele, Jupiter și Marte tranzitează prin case nefavorabile, deci este indicat să vă țineți moralul puternic și să vă organizați mai bine. Fiți atenți cu prietenii! Călătoriile scurte vor fi benefice, însă ar putea apărea unele dureri de cap, oboseală și disconfort general

RAC 22.06-22.07

Ego-urile vor fi mari. Încercați să lucrați cu dumneavoastră și cu oamenii care vă înțeleg; în caz contrar, vor exista dispute. Relația cu partenerul de viață va fi mai dificilă în prima parte a lunii, astfel va trebui să luați decizii importante legate de cuplu.

LEU 23.07-22.08

O lună benefică în prima parte și nefastă în cea de-a doua. Ar fi mai bine dacă ați amâna călătoriile lungi spre sfârșitul lunii. În a doua jumătate a perioadei, ar putea apărea unele îngrijorări, probleme cu somnul și disconfort în zona abdominală.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter