Trucuri de machiaj pentru blonde

Publicat pe de Catalina Cristescu

Blondele sunt un veritabil magnet! Ies în evidență imediat și, se știe deja, sunt preferatele domnilor. Acest succes se întreține prin atitudinea potrivită, ținute șic dar și un machiaj realizat corect. Iată câteva trucuri de machiaj, personalizate pentru blonde.

Blond înseamnă nu doar nuanțe platinate, ci și blond bej, nisipiu, cafe au lait, coniac, blond cenușiu etc

Desigur nuanța de blond o alegi în funcție de nuanța pielii tale, mai precis subtonul pielii tale.

Iar atunci când te faci blondă două lucruri trebuie să ții se întipărească în minte: ai grijă la gene și sprâncene.

Citește și:

Trucuri de machiaj pentru brunete

6 cauze ale căderii părului

Un mascara maro arată mult mai elegant și natural pentru nuanțele foarte deschise de blond, tocmai pentru a evita contrastul cu negrul care ar fi prea… mult, prea artificial sau chiar vulgar. Și nu suntem toate Gwen Stefani.

Desigur dacă ai un blond mai închis și tenul cel puțin mediu, mascara negru se potrivește fără probleme.

Când te vopsești blondă nu-ți vopsi și sprâncenele. Lasă culoarea lor naturală, dar evidențiază-le de fiecare dată cu ajutorul unui fard sau a unui creion special pentru sprâncene.

Dacă ești mulțumită de forma sprâncenelor, un gel fixator sau mascara pentru sprâncene este suficient.

Un alt truc este să nu fardezi sprâncenele uniform. Parte dinspre nas se colorează într-o nuanță mai deschisă, iar apoi tonul se închide treptat spre exterior.

Nu te panica, există palete speciale concepute de regulă pe trei tonalități: light, medium, dark. Ai ghicit, cea potrivită pentru tine este light sau blonde.

Ca să-ți faci viața mai ușoară, piaptănă bine sprâncenele după ce ai aplicat fondul de ten și inevitabil le-ai murdărit de produs.

La capitolul fard de ochi, din nou alegi fardul în funcție de subtonul pielii tale, nuanțe calde sau reci de maro, gri, taupe, pună, dar cu rezervă la negru, maxim eyeliner negru.

Dacă vrei să te joci puțin, poți folosi de asemenea un eyeliner gri sau maro, iar pentru seară farduri cu finish metalic.

Rujurile trebuie să arate clar că avem buze. Roșul blondelor este roșu cireașă, iar variațiunile de roz și piersică, evident adaptate în funcție de nuanța blondului, îți vor complimenta look-ul.

Ultimul, dar nu cel din urmă, fardul de obraz trebuie să fie nelipsit! Roze pentru machiajul de zi, corai pentru seară, și, desigur, câteva tușe subtile de iluminator pentru un plus de luminozitate.

  • Vrei să îți faci un machiaj perfect? Uite ce trebuie să conțină trusa de machiaj!

Foto: Hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă