Horoscopul lunii noiembrie 2017

Publicat pe

SCORPION 23.10-21.11

După un început de lună destul de tulbure, șarmul și carisma incontestabile de care dispui te vor ajuta să te conciliezi cu cei din jur și să-ți atingi scopurile. Nu e exclus să ai parte curând de o poveste de iubire surprinzătoare, ce se poate transforma într-o relație pe termen lung. S-ar putea să-l cunoști pe bărbatul vieții tale!

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Va fi o lună extrem de solicitantă pentru tine, atât pe plan personal, cât și profesional. Dacă la job vei reuși să te fofilezi, apariția unui fost iubit îți va da viața de cuplu peste cap și-l va face pe actualul tău partener să fie foarte suspicios.

CAPRICORN 22.12-19.01

În acest interval, vei excela pe plan social, dar asta nu te scutește însă de bârfele „binevoitorilor. Nici inflexibilitate și ideile preconcepute, și nici mania persecuției, de care suferi adeseori, nu te vor ajuta să-ți recapeți respectul de sine!

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Viața ta profesională este foarte bine aspectată, atât de bine, încât s-ar putea să uiți că relațiile amoroase la job nu sunt de dorit. Iar dacă alesul tău este unul dintre superiorii direcți, ar trebui să te pregătești, fiindcă vor exista repercusiuni.

PEȘTI 19.02-20.03

Perioada aceasta este extrem de prolifică în ceea ce privește studiile și călătoriile, dar și aventurile amoroase. Una dintre viitoarele tale deplasări peste hotare se va încheia cu un „coup de foudre și nu e deloc exclus să începi o relație la distanță.

BERBEC 21.03-20.04

Astrele îți sunt favorabile din punct de vedere profesional, însă luna noiembrie va fi una neagră în ceea ce privește amorul. Relația dintre tine și partenerul tău va fi extrem de tensionată, certurile și crizele de gelozie fiind la ordinea zilei.

TAUR 21.04-21.05

Este o lună benefică pentru parteneriate profesionale, iar dacă ți-ai propus să-ți schimbi jobul, nu mai sta pe gânduri! Atenție însă, fiindcă iubitul tău s-ar putea simți exclus dacă vei lua vreo decizie importantă fără a-i cere părerea.

GEMENI 22.05-21.06

Ai o viață foarte plină, însă va trebui să-ți manageriezi cu atenție timpul liber, deoarece partenerul tău nu e deloc încântat că te-ai „permanentizat la serviciu. Găsește un echilibru între viața personală și cea profesională!

RAC 22.06-22.07

Este momentul perfect pentru o mini-vacanță, fie ea și de weekend – iubitul tău are toate motivele să-ți reproșeze că te-ai îndepărtat de el! Ambițiile profesionale riscă să-ți distrugă viața de cuplu, care, în ultima vreme, s-a răcit foarte mult…

LEU 23.07-22.08

De la o vreme, tu și colegii tăi păreți să nu mai vorbiți aceeași limbă și nici relația de cuplu nu stă pe roze! Ești permanent încordată și ți se pare că toți cei din jur îți vor răul, inclusiv bărbatul iubit. Stresul e de vină, încearcă să te relaxezi puțin!

FECIOARĂ 23.08-22.09

În portofel îți bate vântul și, cu toate astea, dependența de shopping te împinge să te înfunzi și mai mult în datorii. Firesc, certurile în cuplu nu se vor lăsa așteptate, cu atât mai mult cu cât tu nu îți recunoști vina. Atenție, ești pe… gheață subțire!

BALANȚĂ 23.09-22.10

Te cerți cu familia, prietenii și colegii, fără discriminare, iști conflicte din senin, iar bulgărele de cuvinte aruncate la întâmplare riscă să se transforme în avalanșă. Singura consolare în această lună e faptul că îți vor crește veniturile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter