Trucuri ca parfumul să persiste întreaga zi

Publicat pe

Îmbracă-ți pielea cu parfumul preferat și fii mai seducătoare ca niciodată. Dar cum faci ca parfumul să reziste toată ziua, fără noi pulverizări de retuș olfactiv? Iată câteva trucuri dar și o selecție a celor mai noi lansări parfumate ale sezonului!

Trucuri ca parfumul să persiste întreaga ziTrucuri ca parfumul să persiste întreaga zi

Ți-ai ales parfumul preferat, dar cum faci ca să persiste mai mult în timp? E bine de știut că la capitolul de rezistență a aromei clasamentul este: apa de parfum, apa de toaletă, apa de colonie.

Pielea hidratată reține vreme îndelungată esența parfumată, astfel încât pielea uscată este dezavantajată, iar cea mixtă/grasă are mai mult de câștigat în această privință.

Citește și:

Get the look Doutzen Kroes: o apariție glam în tonuri de maro

Rihanna – frumusețe cu tente violet. Îndrăznești și tu?

Însă poți apela la un mic truc: folosește o cremă de corp sau de mâini fără parfum și după ce a intrat bine în piele pulverizează parfumul pe zonele care te interesează, respectiv încheietura mâinilor, în spatele genunchiului, unde se unesc brațul cu antebrațul.

După ce te-ai dat cu crema de față (din nou neparfumată) pe gât și decolteu, aplică și acolo câteva picături parfumate.

Practic crema hidratantă funcționează ca o bază ce fixează parfumul, așa cum în machiaj primerul fixează fardul de pleoape sau fondul de ten.

Nu fugi de produsele complementare disponibile individual sau în seturi bune la preț. Produse complementare ale unui parfum înseamnă săpun, gel de duș, loțiune sau cremă de corp, ce au toate aceeași aromă ca parfumul.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter