Iată care sunt cei mai simpatici bebeluși din familiile regale!

Publicat pe

Când auzi sintagma bebeluși regali, te gândești imediat la micuții Prințului William și ai lui Kate Middleton, George și Charlotte, a căror drăgălășenie i-a făcut să devină celebri în întreaga lume. Iată însă că mai sunt și alți moștenitori cu sânge albastru, cel puțin la fel de simpatici ca verii' lor îndepărtați!

 

Prințul George și surioara lui, Prințesa Charlotte

Prințul George și surioara lui, Prințesa Charlotte

 

În întreaga lume sunt nenumărate monarhii, însă, evident, cea mai cunoscută este cea britanică, zilnic apărând mii de articole despre membrii săi și, cu precădere, despre moștenitorii coroanei regale, mai nou micuții George (4 ani) și Charlotte (2) canalizând tot mai mult atenția jurnaliștilor de pe toate meridianele. Pentru că ni se pare nedrept să nu pomenim o vorbă și despre ceilalți micuți cu sânge albastru, în cele ce urmează o să vă facem cunoștință cu cei mai simpatici dintre ei:

 

Prinții Gabriel și alexander, alături de părinții lor, Prințesa Sophia și Prințul Carl Philip

Prinții Gabriel și Alexander, alături de părinții lor, Prințesa Sophia și Prințul Carl Philip

 

Prinții Gabriel și Alexander ai Suediei

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip (moștenitor al Regelui Carl XVI Gustaf) ai Suediei și-au botezat mezinul, pe Prințul Gabriel, în luna decembrie a anului trecut, iar atunci toată lumea a remarcat cât de frumușel s-a făcut filul lor cel mare, Alexander, al cărui zâmbet este absolut cuceritor. De altfel, are și cu cine semăna, doar părinții lui arată ca niște stele de cinema.

 

Prințesa Charlene și Prințul Albert II de Monaco alături de Prințul Jacques și Prințesa Gabriella

Prințesa Charlene și Prințul Albert II de Monaco alături de Prințul Jacques și Prințesa Gabriella

 

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco

Micuții Jacques și Gabriella sunt gemenii Prințului Albert și ai Prințesei charlenne și nepoții superbei Grace Kelly, așa că au avut de unde moșteni frumusețea și carisma. Este mai mult decât vizibil că amândoi copiii au moștenit părul blond superb de la bunica lor și, chiar dacă arată ca niște îngerași, se vede că sunt niște puști haioși, energici și puși pe șotii. Cu siguranță, când vor crește vor frânge câteva inimi.

 

Regele Jigme Khesar Namgyal Wangchuck al Bhutanului și soția sa, Regina Jetsun Pema, alături de fiul lor, Prințul Jigme Namgyel Wangchuck.

Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck al Bhutanului și soția sa, Regina Jetsun Pema, alături de fiul lor, Prințul Jigme Namgyel Wangchuck.

 

Prințul Jigme al Bhutanului

Micuțul Jigme, al cărui tată, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, este al cincilea rege încoronat al Bhutanului, are un nume complet aproape la fel de complicat ca al părintelui său: Prințul  Coroanei Jigme Namgyel Wangchuck, dar este cunoscut și ca Prințul Dragon. Din fericire, micul Jigme, care are un tată destul de arătos și o mamă superbă, n-are nimic de… dragon în el, ba dimpotrivă. Puștiul este veselia întruchipată, fiind cum nu se poate mai simpatic.

 

Prințului Amedeo și a Prințesa Elisabetta și Prințul Amedeo ai Belgiei, alături de fiica lor, Prințesa Anna Astrid.

Prințului Amedeo și a Prințesa Elisabetta și Prințul Amedeo ai Belgiei, alături de fiica lor, Prințesa Anna Astrid.

Prințesa Anna Astrid a Belgiei

Șansele micuței Anna, fiica Prințului Amedeo și a Prințesei Elisabetta ai Belgiei, de a accede vreodată la tron sunt extrem de mici, micuța fiind a șaptea în linia pentru succesiune. Dar haioasa micuță cu ochi albaștri, care anul acesta va împlini doi ani, are totuși un titlu nobiliar cu care se poate mândri din plin. Ea este, de asemenea, Arhiducesă de Austria!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter