Primele certuri la "Exatlon", în echipa Faimoşilor! Ce nemulţumiri au apărut

Publicat pe

Concurenții din echipa Faimosilor au și ei probleme în interiorul grupului la „Exatlon! Campionul mondial la skandenberg face acuzații!

Chiar dacă în echipa Războinicilor problemele din interiorul grupului au fost mai vizibile încă de la începutul competiției, nici echipa Faimoşilor nu este ocolită de tensiuni. Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, și unul dintre cei mai puternici concurenți de la Exatlon, pare să fie asimilat cu dificultate de echipa Faimoşilor. În ediția difuzată ieri, celebrul sportiv a făcut câteva declarații care zduncina imaginea de perfectă coeziune a echipei sale.

Primele certuri la „Exatlon”

„S-au transformat din comediantii ambulanți din prima parte a campusului, într-un circ Strutki (n.r circul din „Fram Ursul Polar') unde aproape fiecare știe ce urmează să spună oricare dintre ceilalți. Se completează într-un mod care pe mine mă adoarme și, culmea, când încerc să dorm, chiar cu dopuri în urechi, tot nu reușesc. Am încercat să am niște dialoguri cu ei, mai ales la început. Nu mă simt frustrat, e o situație', a afirmat Oncescu.

Giani Kiriţă este cel care i-a reproșat fățiș lui Oncenscu detașarea în momentele cheie, când moralul echipei are nevoie de o infuzie de încurajări. Introvertit, foarte calculat, cu o forță fizică impresionantă, Ion Oncescu rămâne însă un pilon important al echipei, care poate oricând să întoarcă scorul în favoarea Faimosilor.

Citeşte şi: Irina Columbeanu, la 10 ani, a vorbit despre fumat şi fugitul de acasă! Ce a spus fiica Monicăi Gabor

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter